Connect with us

Mindennapok

Farm VIP: Vajtó Lajos nem gondolta volna, hogy emberileg is csalódik egyes személyekben

Fotó: Pozsonyi Zita/Blikk

ajtó Lajos valamelyest számított rá, hogy lesznek viták, ám azt nem gondolta, hogy emberileg is csalódik egyes személyekben. Többek között Görgényi Fruzsiban, akiről a Story magazinnak mondta el a véleményét.

– Én alapvetően nyugodt ember vagyok, de az emberi jellemtelenség nagyon megviselt – kezdte Lajos a Story magazinnak. Fésűs Nelly férje azt is elárulta, ki okozta számára a legnagyobb meglepetést.

– Életem legnagyobb csalódása Görgényi Fruzsina. Bár korábban volt, aki figyelmeztetett, vigyázzak vele, mert kétszínű, engem nem érdekelt, ki mit mond. Úgy voltam vele, hogy legfeljebb megtapasztalom – folytatta Lajos, aki elmagyarázta, miért vélekedik így játékostársáról. – Mindannak dacára, hogy átvert minket, kamusírt, és összevissza hazudozott, én jó szívvel befogadtam a piros csapatba, mégis újra és újra átejtett és hátba szúrt minket. Az egyik feladat után például, amikor kecskéket kellett befogni, Fruzsi odajött hozzám és Völgyi Zsuzsihoz panaszkodni, hogy Dudás Miki kicsavarta a kezéből az egyik kecskét, mire én természetesen egyből a védelmére keltem és számonkértem Mikit. Ebből persze egy jókora összefeszülés lett, majd Fruzsika, hogy mentse az irháját, később letegadta az egész kavarást, és azt állította, hogy ő nem is mondott nekünk ilyet. A kétszínűség nem színészet, nem véletlen, hogy mint színészt eddig nem ismertem.

View this post on Instagram

A post shared by Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina)

A cikk forrása: http://eztnezd.net/farm-vip-vajto-lajos-nem-gondolta-volna-hogy-emberileg-is-csalodik-egyes-szemelyekben/

Continue Reading
Advertisement
To Top