Connect with us

Mindennapok

NYUGDÍJASOK FIGYELEM ,Orbán Viktor most jelentette be! Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok JANUÁRBAN!!

NYUGDÍJASOK FIGYELEM ,Orbán Viktor most jelentette be! Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok JANUÁRBAN!!

NYUGDÍJASOK FIGYELEM ,most jelentették be! Ilyen még nem volt Magyarországon : megállíthatatlanul emelkednek a nyugdíjak jövőre! EKKORA NYUGDÍJEMELÉS JÖN JANUÁRBAN!!

1 perce érkezett Nyugdíjasok és 65 év felettiek figyelem! Megérkezett a hír amit NAGYON vártunk ! 2023.januárjában 400 ezer forintot kaphatnak EZEK a nyugdíjasok!!! ŐK azok a nyugdíjasok, akik már szinte biztos, hogy megkapják:

A nyugdíjellátásról szóló törvény és az infláció hatalmas mértéke miatt jelentős mértékű nyugdíjemelésre kell számítania az időseknek janurában, februárban pedig a 13. havi nyugdíjat emelni fogják. A Világgazdaság szerint jövő évben elérhető lesz a korábbi álomhatár, lesz, akinek 200 ezer forint “átlagnyugdíjat” fog kivinni a postás.

A magyar kormány még csötörtökön  be egy rövid poszt keretében, hogy januárban újabb nyugdíjemelés várható, ezzel szeretnék megvédeni a nyugdíjasokat a “szankciós infáció” hatásaitól. 

De mit jelent ez pontosan?

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Következő oldal

.offered-article {
margin: 15px 0;
border-bottom: 5px solid #DDD;
}
.offered-article .imager-link {
position: relative;
display: block;
}
.offered-article span.title-container {
position: absolute;
bottom: -5px;
display: inline;
width: 90%;
left: 0;
margin: 0 5%;
}
.offered-article span.title {
font-size: 21px;
background: #000;
color: #FFF;
padding: 5px 5px;
transition: all .5s ease;
line-height: 185%;
}
.offered-article span.title:hover {
background: rgba(0,0,0.2);
box-shadow: inset 0 -5px 0 0 #ff0;
}
.offered-article .intro {
margin: 10px 25px;
font-size: 12px;
}
.offered-article span.read-more {
text-align: right;
display: inline-block;
float: right;
margin: 15px 25px;
}
Megosztás a Facebookon

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/nyugdijasok-figyelem-orban-viktor-3

NYUGDÍJASOK FIGYELEM ,Orbán Viktor most jelentette be! Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok JANUÁRBAN!!

[

]

A nyugellátásról szóló törvény úgy szól, ha a fogyasztói árak növekedése legalább egy százalékponttal meghaladja az éves januári nyugdíjemelés mértékét, akkor novemberben – január 1-jére visszamenőleges hatállyal – kiegészítő nyugdíjemelést kell fizetni. Mivel idén az infláció év közben a vártnál magasabban alakult, és év közben is pótlólagos emelésekről döntött a kormány, ezért a nyugdíjak az év eleje óta már 14 százalékkal emelkedtek. Az sem elhanyagolható, hogy az átlagnyugdíj mértéke is tovább nő: a jelenlegi 172 ezer forintról 179 ezer forintra emelkedik.

Mint a Világgazdaság szerint, ha a magyar kormány a magas inflációhoz mérve emeli tovább a nyugdíjakat, akkor januártól

200 ezer forint fölött lehet az átlagnyugdíj Magyarországon.

Farkas András nyugdíjszakértő a lap érdeklődésére erősítette meg, hogy ez lehetséges forgatókönyv lenne az Orbán-kormány részéről. Szavait arra alapozta, hogy Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter korábban még azt mondta, 13 százalékos fogyasztói áremelkedési ütem várható, tehát ennyivel emelni kellene a nyugdíjakat jövőre.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/nyugdijasok-figyelem-orban-viktor-3/2

Continue Reading

Ajanlo

To Top