Connect with us

Mindennapok

Kulcsár Edina azt bizonygatja a rajongóknak, hogy nem a Józsefvárosi piacon vásárolja a márkás ruháit

Fotó: Kulcsár Edina / Instagram

A párosról nemrég az a pletyka kezdett terjedni, hogy a józsefvárosi piacon szerzik be a hamis Gucci ruhákat, Edina azonban sietett megnyugtatni az embereket, és elárulta az igazságot.

A közösségi oldalán Edina mindenre reagált, ezt a Bors vette észre.

Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni – fogalmazott Instagram-oldalán Kulcsár Edina, aki bizonyítékként egy videót osztott meg egy Gucci üzletből.

A hely, amit sokan piacként képzelnek el – írta a felvételhez.

Igen, albérletben lakunk. Ez olyannyira köztudott, hogy amikor összeköltöztünk, akkor le is nyilatkoztuk. Ha az embernek vannak szép ruhái, szép kocsija és egy jobb életszínvonalat próbál élni, az nem egyenlő azzal, hogy egy új kapcsolatban a kezdeti fázisban több száz milliós lakást tud vásárolni. De ha tudna is, butaság lenne

Most ezt nem indokolnám, mert hosszú lenne. Attól, mert egyelőre nem tudom elmondani magamról, hogy van egy akkora ingatlanom is, amiben ennyi gyerekkel kényelmesen elférünk, én még büszkeséggel szeretném megosztani, ha kapok egy olyan ajándékot, amit kaptam. Amit erről mutatok, az semennyivel nem több annál, mint ami az igazság” – tette hozzá Kulcsár Edina.

View this post on Instagram

A post shared by ⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic)

View this post on Instagram

A post shared by Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official)

A cikk forrása: http://eztnezd.net/kulcsar-edina-azt-bizonygatja-a-rajongoknak-hogy-nem-a-jozsefvarosi-piacon-vasarolja-a-markas-ruhait/

Continue Reading

Ajanlo

To Top