Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Megvan a jogerős ítélet! Így súlyosbították Galambos Lajos büntetését. Kiderült, hány évet kapott Lagzi Lajcsi

Szerdán megszületett a jogerős ítélet, ezzel pont kerülhet Lagzi Lajcsi áramlopási ügyére.

Galambos Lajos 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, valamint négy évre eltiltották a közügyektől. Továbbá több mint négymillió forint bűnügyi költség megfizetésére is kötelezték – hozta meg másodfokú döntését a Budapest Környéki Törvényszék a zenész áramlopásos ügyében a Bors beszámolója szerint.

A szerdai tárgyaláson Galambos nem volt ott, volt feleségére viszont, akit előzőleg felmentettek, ezúttal letöltendő szabadságvesztést kértek, írja a Blikk.

A vádlottak közül összesen hárman jelentek meg a bíróságon. Galambos Boglárka a lap beszámolója szerint azt mondta: nem bűnös, és arra kérte a bíróságot, mentsék fel a vádak alól.

A másik két vádlott is ezt mondta. Galambos Boglárkát, Lajcsi volt feleségét egyébként másodfokon is felmentették.

A Lagzi Lajcsiként ismertté vált előadót a Budaörsi Járásbíróság első fokon két év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte korábban.

A bíróság felbujtóként, lopás bűntettében találta bűnösnek akkor. Az ítélettel szemben az ügyészség fellebbezett, kevesellte a büntetést, hét évet kértek rá – ezért került másodfokra az ügy.

Galambos Lajos áramlopási ügye immár hét éve húzódik. Első fokon felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott a bíróságon, három évre eltiltották a közügyektől, illetve 11 millió forintos vagyonelkobzással is sújtották, ám az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!