Connect with us

Mindennapok

Molnár Guszti exe már új párjával karácsonyozik, aki a Reggeli stúdiójába is elkísérte Vivient

Fotó: RTL

Fazekas Vivienre nemrég rátalált a szerelem. Új párját eddig nem látta a nyilvánosság, a Reggeli stúdiójába viszont elkísérte, de ezúttal is csak a színfalak mögül támogatta kedvesét.

Vivient azt mondta, a férfi „nem egy szereplős típus”, és nem akarja erőltetni, majd csak ha ő is úgy szeretné.

Új párja exének, Molnár Gusztávnak a gyerekkori barátja. Vivien a Reggeliben azt mesélte: régóta ismerik egymást, de korábban soha nem akartak semmit egymástól, csak baráti kapcsolat volt köztük. Aztán valami mégiscsak megváltozott bennük.

Ott volt mellettem a nehéz időszakokban, mindent végignézett, támogatta a kapcsolatunkat és a kapcsolatunk helyreállítását is. Végighallgatott, segített mindenben nem csak nekem, Guszti családjának is. Aztán egyszer csak az volt, hogy beszélgettünk, és kérdeztem, hogy miért nem vagy itt mellettem?

– osztotta meg.

Valahogy átbillent mindkettőnkben. Valamilyen szinten sérült voltam én is, meg neki is van egy múltja, de az a fontos, hogy mertünk nyitni egymás fele, mertünk bizalmat szavazni a másiknak

– mesélte.

A szerelmesek első közös karácsonyukra készülnek, hármasban lesznek Vivien kisfiával. Meg fogják látogatni Vivien szüleit Budapesten, de Komáromba is elutaznak a férfi családjához.

Válását Molnár Gusztávval „egy kötelező rosszként” emlegette, amin át kell esni. Azt még nem tudja, hogy akkor fog-e találkozni exével vagy sem, mert elvonón van, a külvilágtól elzárva kezelik.

Forrás: rtl.hu

A cikk forrása: http://eztnezd.net/molnar-guszti-exe-mar-uj-parjaval-karacsonyozik-aki-a-reggeli-studiojaba-is-elkiserte-vivient/

Continue Reading

Ajanlo

To Top