Connect with us

Mindennapok

Kiderült, ki rabolta el A Nagy Ő szívét

Fotó: tv2

Hosszú hetek küzdelmei után úgy tűnik, révbe ért Árpa Attila. Tizenkilenc gyönyörű nő küzdött a kegyeiért, végül Timi rabolta el a macsó szívét.

Ez bizonyos szempontból várható volt, hiszen Timi kapta az első csókot, elnyerte az első randit és már a beköltözéskor bebizonyította, hogy egy igazán belevaló nő, aki a lovak és a motorozás szerelmese, akárcsak a kiszemeltje – írja a Bors.

“Bár végig bíztam benne, hogy ez lesz a végeredmény, mégis nagyon boldog voltam, amikor Attila előhúzta a pici lakatkulcsot, majd messzire hajította. Hogy mi lehetett a titkom? Talán az, hogy nem akartam mindenáron meghódítani Attilát, hagytam a dolgokat a természetesen medrükben folyni. Nem nyomultam gátlástalanul, de nem lehetett nem észrevenni a vonzalmat, ami köztünk van. Ha jól számoltam, a legtöbb randit is velem töltötte Attila, ez is biztos az előnyömre vált. A finálé után még egy napot kettesben maradtunk Toszkánában, kamerák és stáb nélkül. Felejthetetlen emlék lesz, de nemcsak ez a nap, hanem az egész forgatás. Óriási önismereti utazás, hatalmas kaland, barátságok. Bármikor újra belevágnék!” – nyilatkozta a Bors-nak a nyergesújfalui lovászlány.

Fotó: TV2

A cikk forrása: http://eztnezd.net/kiderult-ki-rabolta-el-a-nagy-o-szivet/

Continue Reading

Ajanlo

To Top