Connect with us

Egyéb

A szomszédom meghintette cukorkával a wc-jét: torkom szakadtából nevettem rajta, de mikor megláttam az eredményt, rögtön szaladtam a boltba, hogy én is vegyek!

A mai világban, amikor egyes termékek ára hirtelen és aránytalanul el tud szaladni, igencsak jól jöhetnek az alternatív megoldások. Egy iylet mutatunk be ma.

Nem szeretnél kemény vegyszereket használni, de mégis szeretnéd, hogy ragyogóan fehér és baktériummentes legyen a vécéd?

Egy szinte már extrém módszert javaslunk kipróbálásra, és nemcsak beszélünk róla, de az alábbi videóban a működését bemutatjuk.

Mindössze pattogatós cukorra lesz szükség, és arra, hogy beleszórjuk a vécé-csészébe, majd állni hagyjuk egy órán át, végül pedig menjünk át rajta a WC-kefével, és húzzuk le a WC-t.

A cukorka megteszi azt, amit az erős vegyszerek, ráadásul környezetbarát megoldás is egyben. Szinte hihetetlen a hatása:

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/a-szomszedom-meghintette-cukorkaval-a-wc-jet-torkom-szakadtabol-nevettem-rajta-de-mikor-meglattam-az-eredmenyt-rogton-szaladtam-a-boltba-hogy-en-is-vegyek/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top