Connect with us

Egyéb

Emlékszel még Király L Norbira az X-Faktorból? Leesik az állad, ha meglátod milyen jóképű, izompacsirta lett belőle!

Emlékszel még Király L Norbira az X-Faktorból? Leesik az állad, ha meglátod milyen jóképű, izompacsirta lett belőle!

Király L. Norbert nevét 2010-ben ismerhette meg a nagyérdemű, amikor feltűnt az X-Faktor tehetségkutató showműsor színpadán, amikor Joe Cocker-től előadta a nagy klasszikust, a  You Can Leave Your Hat On  című dalt:

Norbi végül az élőshowig menetelt mentorával, Keresztes Ildikóval és végül a harmadik helyen végzett. Az X-faktor által sokan megismerték a nevét és az ott elhangzott dalaiból megjelent egy platinalemez is. Volt, hogy egészen extrém kinézetet is magára öltött, mint amikor hosszú hajat növesztett.

Azóta eltelt 11 év és Norbi merőben megváltozott, a vékony, beesett arcú, kicsit furcsa, de nagyon szerethető fiúból egy erős, izmos, tetovált srác lett.

Úgy tűnik, hogy sok más X-Faktoros társával ellentétben őt nem szippantotta be az influencer élet, ugyanis az Instagramon 921 ember követi, ami ebben a szakmában kevésnek számít és nem is posztol túl gyakran.

A karrierje mellett a magánélete is tele volt boldogsággal: 2012-ben vette el szerelmét, Nikit, akivel egy évre rá megszületett a közös babájuk, Dominik. Két év házasság után azonban elváltak, 2017-ben pedig körözést adtak ki Norbi ellen, aki nem tett eleget a gyerektartási kötelezettségeinek. A sok probléma után 2019-ben már arról szóltak a hírek, hogy nem tud kizárólag az éneklésből megélni: hétvégén ugyan még voltak fellépései, hétközben azonban már sofőrként dolgozott. Akkor még azt nyilatkozta a Mokkának, hogy „ha akarnám, sem tudnám abbahagyni a zenélést. Imádok színpadon lenni, és az emberek is szeretik, amit csinálok.”

2021-ben viszont már azt mesélte Palik László műsorában, hogy akkor már körülbelül három éve felhagyott a zenéléssel.  „Már nem sofőrködöm, sok volt, hogy napközben és éjjel is vezettem. Most is kocsikkal foglalkozom, szerelünk, felújítunk, javítunk. A zenével teljesen felhagytam, már azt sem tudom, mikor jött ki az utolsó klipem” – mondta 2021-ben a Blikknek, mikor azt is elárulta, hogy hobbiként bejött az életébe a rúdsport.

Király L. Norbi

Fotó: Korponai Tamás

Szóval a 10 évvel az X-Faktor után Norbi karrierje 180 fokos fordulatot vett – ahogy egyébként a külseje is. „Mindig is zavart, hogy vékony voltam” – mondta egy 5 évvel ezelőtti videójában, ezért Norbi egy szép napon gondolt egyet, kigyúrta magát, letolta a haját, és ezzel hatalmas adag extra magabiztosság sugárzik már belőle. Ezután köszöntött be az életébe egy merőben szoktalan pályamódosítás. Mostanra már oktatja is a rúdtáncot – magassarkúban! –, és mint mondja, itt találta meg igazán a helyét. „Most érzem azt, hogy a pályámon vagyok. Amit most csinálok a rúdsporttal, a rúdtánccal és ezek oktatásával, nekem ez sokkal nagyobb élvezet. Nem azt mondom, hogy a zenélés nem volt az, de aztán elegem lett a velejáró dolgokból, a külső-belső körülményekből.”

Király L. Norbi

Fotó: Birton Szabolcs

És hogy hogy talált rá a szokatlan szakmájára? „A TikTokot vagy az Instát pörgettem, és feldobott egy videót, ahol egy csávó csinálta ezeket a gyakorlatokat. Azt gondoltam, hogy ez jó, ez tetszik. Az egyik táncos barátomat kértem meg, segítsen abban, hogy megtaláljuk az ország legjobb férfi-rúdtáncos tanárát. Két hónapon keresztül nyomoztunk, mire megtaláltuk. Elmentem az első órára, nagyon tetszett, két hét múlva pedig szereztünk rudat otthonra” – osztotta meg Norbi.

A Friss24 YouTube videójában Norbi elmondta, hogy őt korábban nagyon zavarta, hogy vékony volt, így többek között ezért is tette le voksát az aktív edzés mellett. A videóban arról is beszélt, hogy a sajtó hogyan hozta őt össze a pornózással.

Continue Reading

Ajanlo

To Top