Connect with us

Mindennapok

Bear Grylls most a háború sújtotta Ukrajnában járt

Fotó: Bear Grylls / Facebook

Ukrajnába látogatott Bear Grylls kalandor, író, műsorvezető. Erről Volodimir Zelenszkij számolt be a Facebookon.

Bear Grylls azért érkezett Ukrajnába, hogy filmet forgasson a háború sújtotta ország mindennapjairól. A világhírű brit tévés személyiség Ukrajnába érkezése után találkozott Volodimir Zelenszkijjel – írja a Korrespondent. Erről Instagram-oldalán számolt be december elsején.

Az ukrán elnök megköszönte Grylls látogatását, majd hozzátette: “fontos, hogy a világ megtudja az igazságot az ukránok szabadságukért és demokráciájukért folytatott küzdelméről, az agresszor népünk elleni rakétaterrorjáról.

„Ezen a héten abban a kiváltságban volt részem, hogy Ukrajna fővárosába, Kijevbe utazhattam, és időt tölthettem Zelenszkij elnökkel” – írta Grylls a közösségi médiafelületein, és azt is bejelentette, hogy műsort készített az ott töltött napjairól.

Olyan élmény volt ez számomra, mint semmi más. Az ország télbe borul, és mivel az infrastruktúrát támadások érik, emberek millióinak a túlélés mindennapos küzdelmet jelent. Ebben a különleges műsorban a világ egy olyan oldalát láthatja Zelenszkij elnöknek, amit eddig még soha nem mutatott meg. Azt kérdeztem tőle, hogyan birkózik meg a helyzettel, de sokkal többet kaptam. A műsor hamarosan elkészül. Köszönöm az ukrán elnök vendégszeretetét egy ilyen nehéz időszakban. Maradjatok erősek! – tette hozzá.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/bear-grylls-most-a-haboru-sujtotta-ukrajnaban-jart/

Continue Reading

Ajanlo

To Top