Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Lelopták a sírjáról a nyakláncát Mariannak. Ő az a karcagi édesanya, akit…

Lelopták a sírjáról a nyakláncát Mariannak. Ő az a karcagi édesanya, akit…

Lelopták a sírjáról a nyakláncát Mariannak. Ő az a karcagi édesanya, akit…

Elképesztő gyalázat! Két héttel ezelőtt vettek végső búcsút attól a 24 éves karcagi nőtől, akit  22-én gyilkolt meg a volt barátja, de a nyughelyét egy sírrabló máris megtalálta.

[

]
Mint megírtuk, a 38 éves B. Attila karácsony előtt két nappal azért utazott Karcagra, hogy kibéküljön Ma­riannával, de összevesztek, és a férfi egy hirtelen mozdulattal, a vita hevében megfojtotta a nőt. A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodtak az áldozat 3 és 7 éves gyermekei – róluk azóta az anyai nagymamájuk, Éva gondoskodik a saját 6 és 10 éves gyermekei mellett. Először a nagyobbik fiúnak árulták el, hogy édesanyjuk meghalt, ám most már a kisebbik is tudja.

A GYEREKEK MINDEN EGYES NAP KILÁTOGATNAK A TEMETŐBE A NAGYMAMÁJUKKAL.

– A lányom gyermekeinek, a 3 éves Vendelnek és a 7 esztendős Rubennek én lettem a gyámja. Szerencsére a körülményekhez képest jól vannak, de elképzelhető, hogy majd a későbbiekben fog kijönni rajtuk ez az egész trauma, ezért a napokban egy pszichológus is fog velük beszélni és foglalkozni. A búcsúszertartáson nem vettek részt, de azóta minden egyes nap viszem őket a temetőbe. Tudják, hogy az édesanyjukkal sajnos már csak ott „találkozhatnak”. Köszönnek és üzennek is neki mindig, miközben gyújtunk érte egy-egy gyertyát. Majdnem megszakadt a szívem, amikor a nagyobbik gyermeke nemrég azt mondta a sírnál: „bár ne haltál volna meg, édesanyám” – mesélte a Borsnak Lázók Éva.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!