Connect with us

Mindennapok

Kiszel Tünde lett Magyarország negyedik legszebb középkorú nője!

Kiszel Tünde lett Magyarország negyedik legszebb középkorú nője!

Kiszel Tünde lett Magyarország negyedik legszebb középkorú nője!

Egy rangos online szépségversenyen hozta el a dobogó negyedik helyét a mostanában a képernyőkön már nem nagyon szereplő

Kiszel Tündét. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint Zimány Linda, Kulcsár Edina, Győzike, Varga Irén..

Toronymagasan negyedik lett  az ” Online szépségverseny a Magyar szépségekhez ” című versenyen  Kiszel Tünde

Megkerestük Kiszel Tündét is, de választ nem kaptunk sajnos, pedig érdekelt volna minket, hogy mi a titka, hogy tudta megnyerni ezt a rangos versenyt. 

1. helyezet: Hegedűs Zsuzsa 

– fotókat itt nézheted >>> 

2. helyezet: Maria Geronazzo 

– fotókat itt nézheted >>>

3. helyezet:Zalatnay Sarolta

fotókat itt nézheted >>> 

Kiszel Tünde  levetkőzött és megmutatta magát! …ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!

Kiszel Tünde nemrég Instagram-oldalán tudatta rajongóival a hírt, mely szerint összecsomagolt, és elhagyta fővárosi otthonát, és a Balatonra utazott. A médiaszemélyiség itt piheni most ki az elmúlt időszak fáradalmait. Mint az a bejegyzésből is jól látható, Tünde egy vadító bikiniben fotózkodott a part mellett, aminek rajongói is nagyon örültek, hiszen a látvány tökéletes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Ó TE JÓ ÉG! Így néz ki Kiszel Tünde lakása!

Kiszel Tünde lakása, villáminterjú 28 kérdéssel!

Magyar ASMR humor Kiszel Tünde Magyarország bálványa otthonában köszönti az érdeklődő riportert és halkan ugyan de válaszol minden kérdésére… Még a pikánsakra is. Vágatlan interjú. Jó mozizást kívánunk!

Kiszel Tünde 1959. december 12-én született. Tünde a budapesti Vörösmarty Gimnáziumban  éretségizett. Pályája elején naptárak, kártyanaptárak, poszterek, képeslapok fotómodellje volt.Itthon több játék-, és reklámfilmben is szerepelt. A Német RTL Tutti-Frutti című műsorban is szerepelt. A Pesti színházban Esztergályos Cecíliával, Lukács Sándorral, és Ruttkai Évával is szerepelt egy színdarabban. Nemzetközileg is ismert színészekkel, sportolókkal, politikusokkal szokott interjúzni. A televíziónál 1992-től dolgozik, eleinte szerkesztő-riporter volt több csatornánál.Karrierje:Havas Henrik egyik műsorában ismert politikusok, színművészek volt riportalanyai. Állandó rovattal rendelkezett a Szív Tv-ben Híres Személyiségek Titkai címmel, interjúit a Metropol Tv is bemutatta.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kiszel-tunde-lett-magyarorszag-negyedik-2

Kiszel Tünde lett Magyarország negyedik legszebb középkorú nője!

1995 nyarától a Budapest Televíziónak szerkesztő-műsorvezetője. Négy éven keresztül volt szerkesztője és vezetője a Karosszék című zenés, kulturális magazinműsornak, mely minden vasárnap este 6 órától 11 óráig került adásba. A Töltse velünk az éjszakát! című élő adást három éven keresztül szerkesztette és vezette. Vendégei között több híres közéleti személyiség, Kossuth-díjas művészek, és kiváló sportolók is voltak. Tudósításainak tárgyai túlnyomórészt kulturális események, színházi premierek, fesztiválok, gálakoncertek, jótékonysági rendezvények voltak. Népszerű humoristákkal beszélgetett a Humoróra c. élő adásban, magyar nóta- és népdalénekeseket mutatott be az Elhúzzuk a nótáját c. műsorban. 2000-ben közel egy éven keresztül futott a Gyermekkalauz, majd két évig volt szerkesztője és vezetője a Mi Muzsikus lelkek c. műsornak. Ezutóbbiban a hazai operaszínpadok legnagyobb tehetségei szerepeltek. Szintén ismert és népszerű művészek bukkantak fel Hogy van c. műsorában.

[

]

Saját maga szerkeszti, vezeti műsorait, melyeket önmaga finanszíroz, s producerként is dolgozik. Gyakorta felkérik jótékonysági rendezvények, gálaestek konferálására, festő és képzőművészek kiállításainak megnyitására.

Magánélete:Lukács László operaénekestől született lánya, Donatella. Lánya modellkedik, de énekhangját sem becsülik alá, hiszen remek hangi adottságai vannak.  

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kiszel-tunde-lett-magyarorszag-negyedik-2/2

Continue Reading

Ajanlo

To Top