Connect with us

Mindennapok

Havazik Magyarországon!tt már 10 CM hó esett ! Magyarországon, ezekben a megyékben havazás várható

Havazik Magyarországon!tt már 10 CM hó esett ! Magyarországon, ezekben a megyékben havazás várható

Havazik Magyarországon!tt már 10 CM hó esett !

Nemcsak a magasabban fekvő tájakon, a Dunántúl nyugati részen az alacsnyabb szinteken is szépen fehéredni kezdett a táj. Ahol még nem emelkedett fagypont fölé a hőmérséklet, megmaradt a hó egy kis adventi hangulatot varázsolva.

Szentgotthárd, bapuka981
[

]

Szentgotthárd, idokep89

Zalaszabar, Takács Ákos

Zalaegerszeg, pittaxtreme

Hosszúpereszteg, foundry75
Torony, Kovács László
Nagylengyel, Kritta

Kétvölgyi kameránk képe:

Üzemeltető: ZNET Telekom

A havas tájkép azonban nem lesz tartós, néhány centi megmaradó hóréteg a magasabb pontokon alakulhat ki. Dél, délnyugat felől egyre többfelé nyithatjuk ma az ernyőket, az esőhöz több helyen keveredhet hó, főként a Dunántúl északi felén, majd néhol az északi, északkeleti tájakon számíthatunk vegyes csapadékra.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/havazik-magyarorszagon-tt-mar-10-cm-2

Havazik Magyarországon!tt már 10 CM hó esett ! Magyarországon, ezekben a megyékben havazás várható

Pénteken túlnyomóan felhős, borongós idő várható, délnyugat felől egyre nagyobb területen csapadékkal. Eső, helyenként havas eső, az Alpokalján és a Bakonyban kisebb havazás várható. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz. Hajnalban -4, +4, napközben 1-5 fok valószínű.

[

]

Szombaton erősen felhős, borongós lesz az ég, keleten, északkeleten lehetnek rövid napos időszakok. Nyugaton kisebb mennyiségű csapadék előfordulhat eső, néhol havas eső formájában. A délkeleti, keleti szél a dunántúli és középső tájakon több helyen feltámad, másutt gyenge, mérsékelt lesz. Napközben 4-9 fok várható.Vasárnap sok felhő lesz fölöttünk, eső napközben főként délen és a Dunántúlon alakulhat ki. A keleties szelet a Dunántúlon és a középső tájakon kísérhetik élénk, erős széllökések. A csúcshőmérséklet 4 és 10 fok között alakulhat.

Hétfőn sem várható jelentős változás, helyenként újra szükség lehet az esernyőkre, a nap csak kevés helyen, rövid időre süthet ki. Többfelé szeles lesz az idő. Délután 3-9 fokra van kilátás. Keddre nagy területen alakulhat ki sűrű köd, ami a Dunántúlon tartós lehet, másutt több-kevesebb napsütés ígérkezik.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/havazik-magyarorszagon-tt-mar-10-cm-2/2

Continue Reading

Ajanlo

To Top