Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Csak a foga fájt a kétgyerekes édesapának – ám néhány nap múlva meghalt: özvegye mindenkit figyelmeztet

Az eredetileg ukrajnai születésű pár, Vadim és Nataliya Kondratyuk az USA-ban, Kalifornia államban nőttek fel.

Első találkozásuk még igen fiatalon egy misén történt, majd 2012-ban kötöttek házasságot, két szép kislányuk is született. A pár boldog életet élt gyönyörű gyermekeikkel: a férfi kamionsofőr volt, és sokat dolgozott, de szépen el tudta tartani a kis családot.

Egyik útján azonban megfájdult a foga, ezért megállt egy fogorvosnál New York felé félúton, Oklahoma államban. A fogorvos azt mondta, tályog alakult ki a szájában, antibiotikumot adott a férfinak, azonban New Yorkban a fogfájása kiújult, és arra lett figyelmes, hogy a szája duzzad.

Éppen ezért Vadim bátyja a férfi segítségére sietett, hogy ne kelljen haza vezetnie, autóval vitte őt haza Kaliforniába, a férfi azonban sajnos már sosem érkezhetett meg a családjához…

Az állapota folyamatosan romlott, és az út során, Utah államban egy kórháznál megállni kényszerültek. Az orvosok elmondták, hogy a fogából induló fertőzés elterjedt a testében, és olyannyira rossz az állapota, hogy már a tüdeje is folyadékkal teli.

Kapott egy erősebb antibiotikumot, valamint dialízist, de hasztalan. Már a tüdejét és a vérét is elérte a fertőzés. A 26 éves férfi szíve egy ponton nem bírta tovább, és néhány nap kellett csak, hogy az életerős, fiatal férfi belehaljon az eredetileg fogágygyulladásnak indult fertőzésbe.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!