Connect with us

Mindennapok

Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt sztárja azonnal a kórházba szállították

Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt sztárja azonnal a kórházba szállították

Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt sztárja, Nagy Alexandra, akibe hátulról fékezés nélkül belementek. Szerencsére jól van, már hazamehetett a kórházból. Most elárulta, hogy történt az eset:

[

]

“Egy kereszteződésben várakoztam elsőbbséget adva a szemből egyenesen haladónak, hogy mögötte balra kanyarodhassak majd, de a mögöttem haladó autó fékezés nélkül a kocsimba szállt “

– írta közösségi oldalán Alexa a kezdeti sokk után, aki egyébként éppen kihangosítón telefonált édesanyjával.

Amikor látta a visszapillantón, hogy ekkora sebességgel mennek felé, még éppen kitudta mondani az utolsó szavait.

“Anyukámmal beszéltem éppen telefonon arról, hogy mindjárt hazaérek. A visszapillantóban megláttam a túl gyorsan közelítő járművet és már csak annyi időm maradt, hogy kinyögjem, “de most nekem jönnek!” – majd csattanás! “

– mesélte el követőinek, majd azt is hozzátette, hogy a telefonja elrepült, így édesanyja végighallgatta az egészet, és jó ideig nem is tudta értesíteni arról hogy jól van, nem történt komolyabb baja:

“El nem tudom képzelni Drága Anyukám mit érezhetett, míg újra nem hívtam, hogy jól vagyok. Mert köszönöm, jól vagyok!Azért vagyok jól, mert minden szörnyűség ellenére a világ gyönyörű hely és az emberek csodálatosak benne! MÁSODPERCEK telhettek el, én még magamhoz sem tértem az ijedtségtől, csak remegő kézzel markoltam a kormányt és kapkodtam a levegőt, mikor már HÁROM autós is megállt, hogy segítsen. Az első, aki rám nyitotta az ajtót és megkérdezte, megsérültem-e, bár nem volt szolgálatban, de egy RENDŐRNŐ volt , a második pedig egy NŐVÉR még a munkaruhájában. Igen, itt megjegyezhetjük, hogy látszólag én vagyok a világ legszerencsésebb szerencsétlenje, karambolozok, de pont akkor, pont Ők járnak arra. 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/autobalesetet-szenvedett-a-baratok

Continue Reading

Ajanlo

To Top