Connect with us

Mindennapok

Csonka András is kimondta az igazat Csobot Adélék győzelméről. És a véleménye..: “Ha őszinte akarok lenni…”

Mára már szinte mindenki tudja, hogy a Dancing with the Stars 3. évadának győztese a Csobot Adél-Hegyes Berci páros lett, köszönhetően csodálatos versenyzésüknek. Így sokak szerint teljesen megérdemelten vehették át a Dancing kupát.

Számos híresség gratulált nekik, illetve nyilvánított véleményt a műsorral és a győzelmükkel kapcsolatban. Csonka András ezt írta közösségi oldalán:

“Ha őszinte akarok lenni, sosem gondoltam egy percig sem, hogy ezt a versenyt más is megnyerheti. Az első adásban táncolt jive-juk 10.másodpercében minden egyértelmű volt. Ha egy külföldi turista kukkolt volna bele az adásokba, biztosan nem találja el ki a profi, és ki a celeb! Miután egy ilyen verseny ugyanannyira szimpátiaverseny is, ebben is jelesre vizsgáztak. Alázattal, hihetetlen kreativitással, és energiával meneteltek végig. A köztük levő kémia is fontos záloga a sikernek! ( én csak tudom, igaz @keletiandrea ?😂) Egy szó mint száz, megemelem a kalapom! Hip-hip-hurrrááá @adelcsobot és @hegyesberci !👍🕺❤️”



“A díj csak hab volt a tortán, vagy a cseresznye a hab tetején. Önmagában az, amit átélünk a műsorban, azért megéri” – mesélt élményeiről Csobot Adél a Mokkában. Íme az interjú:

És a büszke Istenes Bence szavai Adél győzelme után:

“Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni mekkorát nőttek a fiúk”– írta posztjában a kétgyermekes édesapa.

Csodálatosan táncoltak:

Neked mi a véleményed? (Kérjük, hogy az alapvető emberiesség szempontjainak megfelelő kommenteket írjatok, és a súlyosan bántó hozzászólásokat mellőzzük)

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/csonka-andras-is-kimondta-az-igazat-csobot-adelek-gyozelmerol-es-a-velemenye-ha-oszinte-akarok-lenni/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top