Connect with us

Mindennapok

Szívszorító üzenetben mondott köszönetet Hegyes Berci gyönyörűszép barátnőjének: „Nélküled nem tudtam volna…”

Hegyes Berci a Dancing with the stars harmadik évadában Csobot Adéllal közösen aratott győzelmét követően igencsak szép és megható üzenetet küldött közösségi oldalán kedvesének címezve. Íme, megható sorai:

Most pedig szeretném kifejezni köszönetemet annak az embernek, aki a legnagyobb segítségem volt az egész évad alatt, Neked Fanni, amiért legnagyobb támaszom voltál az elmúlt 4 hónapban, mellettem voltál a legfáradtabb, legstresszesebb időszakban és mindig szerető, meleg otthonba térhettem haza hozzád.

Bizonyos, hogy nélküled nem tudtam volna végig csinálni a műsort ilyen kiegyensúlyozottan, nagyon szeretlek! És nyilván az én frizuráim voltak legjobbak. Most pedig jöjjön az az időszak, ahol én leszek a Te támaszod!”

Valóban egy igazi csoda volt, ahogyan táncoltak. Emlékezetes pillanatok voltak:

Neked mi a véleményed? (Kérjük, hogy az alapvető emberiesség szempontjainak megfelelő kommenteket írjatok, és a súlyosan bántó hozzászólásokat mellőzzük)

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/szivszorito-uzenetben-mondott-koszonetet-hegyes-berci-gyonyoruszep-baratnojenek-nelkuled-nem-tudtam-volna/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top