Connect with us

Mindennapok

MEGÉRKEZETT az év utolsó havi horoszkópja! Mindent felforgat a december!

MEGÉRKEZETT az év utolsó havi horoszkópja! Mindent felforgat a december!

Megérkezett a 2022-es év utolsó havi horoszkópja, itt a decemberi asztrológiai előrejelzés, amiből most minden jegy szülötte megtudhatja mi vár rá az év utolsó napjaiban!

 

Nyilas

Szakmai téren elérkezett az Ön számára a kezdeményezés lehetősége, ha okosan cselekszik, nem engedi, hogy az év végi lazító hangulat hatással legyen a munkájára. Ne gátolja az, ha az új projektek előkészítésében egyedül marad, mert mindenki más már az ünnepre készülődik. Ha egyedül marad is a munkakészségével, most megalapozhatja a jövő sikereit, hiszen mindenkinek feltűnik, hogy mennyire szorgalmasan és keményen dolgozik. Bízzon a szerencséjében és a képességeiben, meglátja, támogatókra fog találni a tervei megvalósításához. Fontos, hogy minden részletre figyeljen, és gondolja végig a pozitív és a negatív lehetőségeket egyaránt a feladatvégzés közben, hogy komoly sikerélményben lehessen része. Tegyen rendet az életében, döntsön, hogy kire és mire van szüksége a továbblépéshez, és zárjon ki az életéből minden felesleges dolgot, mert ezek akadályozzák az előbbre jutásban. Több bevételi forrása is lesz, ami jól jön az ünnepek előtt.

Szerelmi kapcsolatában feszültség alakul ki, mivel párja foglalt, így nincs lehetőség arra, hogy együtt töltsék az ünnepeket. Házasságban, párkapcsolatban meghitt és békés a hangulat, közösen vásárolnak ajándékokat, és szervezik a családi ünnepet.

Bak

A karrierjét tekintve mindig elfogadhatónak tartotta a lépésről lépésre való emelkedést, de most különös becsvágy hajtja, hogy elismerjék. Kiemelkedő időszakot élhet meg a hivatásában ezekben a hetekben, ha eddig is szorgalmasan dolgozott. Munkájában mindig céltudatos, gyakorlatias, és ezzel sikerült megalapoznia az előbbre jutását. Sokkal rugalmasabb, mint azt Öntől megszokták, de azért figyeljen oda, hogy energiáit ne pazarolja a problémák gerjesztette indulatokra, pletykákra, igyekezzen kiegyensúlyozott kapcsolatokat kialakítani a kollégákkal. Ne felejtse el, hogy a sikerhez nyugodt körülményekre van szükség, és ne engedje magát felidegesíteni magát kis dolgokon. A hónap elején lehetnek nagyobb kiadásai a közelgő ünnepek miatt, de ez nem rendíti meg az anyagi helyzetét, váratlan pénzre, örökségre vagy ingatlannal kapcsolatos bevételre számíthat.

Házasságban, párkapcsolatban a családja képes elfogadni azt, hogy a munkája miatt sokat van távol. Ez megszabadítja az aggodalmaitól, és újra képes átadni magát kapcsolatában a mély érzéseknek, és az ünnepek közeledtével egyre jobban érzi magát a szerettei körében.

Vízöntő

Ebben a hónapban képes lesz alapos munkát végezni, szervezetten dolgozik és figyel a részletekre is. Általában élvezi a veszélyt, az izgalmakat, most mégis inkább az átgondolt cselekedeteket részesíti előnyben, mivel tudja, hogy a siker eléréséhez ezek nélkülözhetetlenek. Kollégáival és üzleti partnereivel is jól alakulnak a kapcsolatai, így a másik igényeit figyelembe véve segítik egymás előmenetelét. Anyagi helyzete kitartásának köszönhetően jól alakul, munkája eredményeként vagy vállalkozásából plusz bevétele lesz.

Amennyiben egyedül él, akkor a hónap elején induló sorsszerű szerelmet kaphat ajándékba. Még az is előfordulhat, hogy az ünnepeket sem tölti egyedül. Házasságban, párkapcsolatban romantikusnak képzeli az év végét, az ünnepeket, de a gyakorlatiasság fogja jellemezni. Elérkezett az ideje annak, hogy ne csak érezze, hogy változtatni kell a családi életén, hanem meg is kell tenni a szükséges lépéséket, most lehetősége van a sikeres változtatásra. Úgy érzi itt az ideje annak, hogy újra kimutassa az érzelmeit és olyan szeretetben ünnepeljen a családjával, amire régóta nem volt példa.

Halak

Szakmai nézeteltéréssel kezdődik az Ön számára ez a hónap, ez elveszi a kedvét a munkától. Bár néha zavarja, hogy kevés önállóságot igénylő munkával bízzák meg, most mégis örül a rutinfeladatoknak. Olyan időszakot él meg, amikor a magánéleti gondjai miatt, háttérbe szorulhat a szakmai élete, és a szellemi fáradtsága miatt nem is tudna koncentrálni a nagyobb erőkifejtést igénylő feladatokra. Szerencsére akadnak támogatói, akik kiállnak Ön mellett, ennek köszönhetően nem kell tartania nagyobb nehézségektől a hivatásában. Bár érzékenységét igyekszik titkolni a munkahelyén, de a feszültségek gátolhatják a tevékenységében. Anyagi helyzete változó, több a kiadása, mint a bevétele.

Az a szerelmi kapcsolat, ahol úgy érzi, hogy korlátozzák a szabadságát és az elégedetlenség érzése felszínre tör Önben, most megszakadhat, mivel nem látja értelmét a folytatásnak. Ebben a hónapban a családján belül is lesznek viták, főleg a pénz beosztása miatt, szerencsére azonban mindez elfelejtődik, és szeretteivel boldogan élvezi majd az ünnepeket. Decemberben figyeljen az értékeire, mert meglophatják, de az is lehetséges, hogy Ön veszít el valamit.

Kos

A munkájában most nehezen tud együttműködni másokkal, ennek az az oka, hogy könnyen szakmai vitába keveredik a kollégáival. Ha az Ön nézeteit vitatják, úgy érzi, hogy a hozzáértését támadják, és erre most érzékenyebb, mint máskor. Szakmai önbizalma alacsonyabb, annak ellenére, hogy minden gördülékenyen halad az előmenetele felé. Felettesei elismerik a munkáját, mégis az az érzése, ha gyorsabban dolgozna, még többre lenne képes. Előfordulhat, hogy gondjai vannak az időzítéssel, és nem tökéletes az időbeosztása sem. Az energiaszintje magasabb az átlagnál, de ha túlhajtja magát, gyorsan kifáradhat, és könnyen elcsúszhat a határidőkkel. Anyagi helyzete jól alakul, de az ünnepek miatt a tervezettnél többet költ, ez azonban nem okoz problémát.

Társasági élete fellendül, lehetősége lesz új ismeretségeket kötni, talán még a várva várt szerelem is megérkezik az életébe. A házasságban kialakuló viták csak tovább nehezítik a helyzetet, igyekezzen megértőbb lenni és a párja véleményét is figyelembe venni, nem biztos, hogy mindig Önnek van igaza. Igyekezzen uralkodni a negatív érzésein és indulatain, különben tönkremehet a párkapcsolata.

Bika

Ebben a hónapban sok munkája lesz, de kellően energikus és képes lesz megbirkózni a feladatokkal. Amennyiben szellemi munkát végez, kommunikációra és tárgyalásokra remek ez az időszak, hiszen kellő magabiztossággal rendelkezik. Barátságos és konfliktuskerülő lesz a hivatásában, ügyeljen arra, hogy elkerülje a pletykákat, mert azok most hatalmi harcokba keverhetik. Ne törje le, ha erőfeszítéseit nem értékelik azonnal, sőt a felettesei elismerő szavaira is hiába vár. Helyette támaszkodjon a belső erejére, és hogy ne veszítsen energiákat, jutalmazza meg magát különféle apróságokkal. Gondoljon arra, ha most türelmesen és fegyelmezetten dolgozik, a későbbiekben sok lehetősége lesz még a sikerek elkönyvelésére. Valószínűleg nagyobb összeget költ el az ünnepek miatt, mint ami nem erőltetné meg a pénztárcáját.

Ha Ön független a hódítások és flörtök ideje ez, most valószínűleg egy futó kapcsolat lehetőségét sem zárja ki. Nem kell izgulnia, nem fog sérülni, mert sikeresen el tudja választani az érzelmeket az érzékiségtől. A házasságot, a párkapcsolatot a harmónia, a szeretet és a boldogság köti össze.

Ikrek

Nagyon jó a kapcsolatteremtő képessége, minden helyzetben könnyen megtalálja a megfelelő hangot másokkal, ami miatt jelentős sikereket könyvelhet el a munkájában. Mostanában a dolgok mélyebb összefüggéseire is ráérez, figyel a részletekre, igyekszik a határidők betartására is, bár ez nem mindig sikerül. Amennyiben nyitott tud maradni, most könnyen talál segítőket a feladatok végrehajtásához, ha szükségessé válik. Anyagi helyzete jó, az ünnepi kiadásoknál ugyan többet költ a tervezettnél, de ez nem okoz gondot. Utazási balesetből származhat váratlan kiadása.

Ha még egyedül él, ebben az időszakban lehetőséget kap a sorstól, hogy megtalálja a párját. Kifejezetten fogékony a boldogságra, képes a szépet is meglátni mindenben, és erős vágyat érez arra, hogy elbűvölje és lenyűgözze a környezetét. Házasságban, párkapcsolatban sokkal több időt, figyelmet kell fordítani a kapcsolat megőrzésére, mint eddig. A problémákkal muszáj foglalkozni, nem lehet az asztal alá söpörni, vagy halogatni. Most kiderül, hogy elég mélyek-e az érzelmek, adnak-e erőt a megoldásokhoz? Ha nem, akkor csak a változtatás hozhat megnyugvást mindkettőjük számára.

Rák

Nagy hajtás várható a munkahelyén az ünnepek előtt. Ennek az is lehet az oka, hogy a kollégái már kivették a szabadságukat, és így Önre több feladat hárul. Még szerencse, hogy kifejezetten kreatív időszakát éli, így a szellemi tevékenységekkel most könnyen boldogul. Nem így van ez az egyéb munkákkal, több a rohangálás és a pakolás, amelyek most fizikailag és lelkileg is nagyon fárasztják.

Anyagi helyzete jól alakul, váratlan bevételekre számíthat, így többet költhet az ünnepekre, mint tervezte. Értékeire vigyázzon, mert elvesztheti őket, vagy meglophatják ebben az időszakban.

Ha egyedül él, egy kellemes munkahelyi flörtben lehet része, ami feledteti minden gondját-baját. Legyen nyitott, mutassa ki az érzelmeit, hogy azok elvezethessék az életét is gyökeresen átalakító szerelemhez. Házasságban, párkapcsolatban nehezebb ez a hónap, mert „hazaviszi” a munkahelyi problémáit. A stressz miatt fáradékonnyá és kedvetlenné válhat. Párja igyekszik rávenni egy kis kikapcsolódásra, utazásra, de hiába, mert nem tudja legyőzni az Ön kötelességtudatát. A szeretet kimutatása minden helyzetben segít a gondok megoldásában és az egymásra találásban is.

Oroszlán

Ebben a hónapban sok energiát érez magában ahhoz, hogy a feladatait elássa, mégis nehéznek érzi a helyzetét. Előtérbe kerülhet szakmai életében az alázat kérdése, el kell fogadnia azt, hogy önnek is vannak kötelezettségei és felettesei. Jelenleg ugyanis nincs abban a helyzetben, hogy irányítson, így ha nem is tetszenek a szabályok, akkor is be kell tartania azokat. Lehet, hogy idegesíti a felettese kiszámíthatatlansága, de nem árt tudnia, hogy a főnöke számára ijesztő lehet az ön vehemenciája, amellyel a nézeteiért időnként kiáll. Ha vezetőként dolgozik, úgy érezheti, hogy nem találja a közös hangot a beosztottjaival. Koncentráljanak a feladataikra, és azok elvégzése után majd tisztázhatják a nézeteltéréseket. Anyagi helyzete jól alakul, több a bevétele, mint a kiadása.

Kapcsolataira most a mély érzelmek és a hevesség lesz jellemző. Csodálatos élményekben is része lehet, hagyja, hogy most az érzelmei uralkodjanak az egója felett. Vonzereje, kisugárzása olyan erős, hogy bárkit meghódíthat. Házasságban, párkapcsolatban a szeretet és a harmónia uralkodik. Boldogan készülődnek az ünnepekre, még a többletfeladatok sem okoznak feszültséget.

Szűz

Sok lesz a munkája ebben a hónapban, legyen gyakorlatias a feladatok végzésénél, és valósítsa meg remek ötleteit. Ha úgy érzi, hogy elbizonytalanodott a képességeit illetően, most ne mutassa ki ingadozását, inkább játssza el a magabiztosságot, hisz remek színészi képességekkel rendelkezik. Meglátja, ha erősnek mutatkozik, az ügyéhez könnyen nyer támogatókat. A hónap közepéig szinte akadálytalanul tudja teljesíteni megbízatásait, és későbbiekben sem lesz gondja, ne foglalkozzon a megkeseredett kollégák panaszaival. Ha változtatni akar, és új munkahelyet keres, most nem találja meg, január végén azonban sikerülni fog, és olyan lesz, ami minden elvárásának megfelel. Anyagi helyzete változatlanul jó, de listával menjen vásárolni, hogy elkerülje a felesleges költekezést.

Szerelmi kapcsolatában problémát okoz a „merkúri” hatás, ami arra készteti, hogy analizálja a partnerét és a kapcsolatukat, ha pedig az észrevételeit spontán módon közli is, az konfliktusokhoz vezethet. Nem kell aggódnia az elkötelezettség érzése miatt, és attól sem, hogy párja uralkodni akar Ön felett vagy az érzésein. Házasságban, párkapcsolatban most a szeretet és a harmónia uralkodik.

Mérleg

A munkájában most nem érzi jól magát, mert nehezen tudja folyamatosan fenntartani azt az egyensúlyt, hogy mindenre jusson idő. Ha feszítik a kötelezettségek, használja a kreativitását a feladatok elvégzéséhez, rugalmassággal elkerülheti a vitákat. Többször kerül olyan helyzetbe, hogy mérlegelnie kell az egyéni és a közösségi érdekeket. Megsokasodnak a feladatai, aminek nem mindig örül, ráadásul új módszerekkel, feltételekkel kell végeznie a munkáját Ha ezek a reformok kívülről, másoktól jönnek, jól teszi, ha együttműködik, és nem ragaszkodik a bevált módszereihez. Ha rugalmasan alkalmazkodik a körülményekhez, hosszú távon profitálhat a továbblépésből, ellenállása viszont akár egzisztenciális válsághoz is vezethet. Anyagi helyzete jól alakul, több bevétele lesz ebben a hónapban, mint máskor.

A hónap elején társasági élete felpezsdül, élvezi a baráti társaságát, visszakapja tőlük mindazt a szeretetet és odafigyelést, amit eddig Ön nyújtott a számukra. Otthon viszont éppen emiatt érzi úgy, hogy a párja neheztel Önre. Előfordulhat, hogy kedvese féltékeny és azt gondolja, hogy a baráti estékbe belefér némi flört is? Viták helyett, mutassa ki a szeretetét és ragaszkodását iránta.

Skorpió

Munkájában nincs hozzászokva, hogy megfontolja a döntéseit, most mégis jobban teszi, ha ezt az utat választja. Bár a felettesei elismerik a képességeit, mégis rejtély marad a számukra. Ajánlatos lenne beavatni őket az új ötleteibe, és a végrehajtásukkal várni, amíg rábólintanak. Természetesen Ön sem szereti, ha megkötik a kezét, de most egy komolyabb kellemetlenségtől óvhatja meg magát, ha türelmes lesz és betartja a hivatali hierarchiát. Mindenki tisztában van azzal, hogy elsősorban a cége érdekeit tartja szem előtt, közben azt is észreveszik, hogy most a kelleténél siettetőbb és erőszakosabb. Hiányzik Önből a tekintélytisztelet, amire mások hívják fel a figyelmét. Kár lenne az eddigi eredményeit elveszíteni a konoksága miatt. Anyagi helyzete változatlan, jól bánik a pénzzel.

A szerelemben Önnek olyan társra van szüksége, aki feltételek nélkül képes elfogadni az önállóságát és szabadságvágyát, és aki a jó és rossz tulajdonságaival együtt szereti. Az ünnepi forgatagban találkozhat valakivel, akinek olyan a vonzása, kisugárzása, hogy úgy érzi, vele átélheti az igazi mély szerelmet. Házasságban, párkapcsolatban – ha elfogadja a párja irányítását, gondoskodását – egy boldog és harmonikus időszaknak néznek elébe.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/megerkezett-az-ev-utolso-havi-horoszkopja-mindent-felforgat-a-december/

Continue Reading

Ajanlo

To Top