Connect with us

Mindennapok

Figyelem! Ebben a hőségben adjatok egy pohár vizet a postásnak, a kukásnak, és minden szabadba dolgozó embernek, MIVEL..

Ebben az elviselhetetlen hőségben adjatok egy pohár vizet a postásnak, a kukásnak, és minden szabadban dolgozó embernek, MIVEL…

ELVISELHETETLEN A HŐSÉG!

Kimegyek a napra öt percre, és úgy érzem, meggyulladok. Közben látom a postást, ahogy levelekkel és újságokkal megrakott kerékpárját tekeri reggel óta, házról házra. Ott van a szemétszállító autó is, megáll, és a dolgozók hosszú ruhába öltözve ürítik a kukát, szagolva a belőle kiáramló bűzt, ami ebben a forróságban még elviselhetetlenebb.

Hallom a szirénát, tűzoltóink ismét mennek tarlótüzet oltani a határba. Feketébe öltözve állnak a tűz közelében, egész nap küzdenek a lángokkal. És ott vannak még sokan mások is, akik egész nap a tűző napon dolgoznak, ugyanúgy, ahogyan télen a mínuszokban is.

Minden elismerés az övéké! Ha ők csendben viselik ezt az embert próbáló munkát, nekünk végképp nincs okunk hangosan panaszkodni.

De van valami, amit megtehetünk értük. Egy pohár víz, egy kis figyelmesség hatalmas különbséget jelenthet számukra. Álljunk meg egy pillanatra, és adjunk egy pohár vizet a postásnak, a kukásnak, a tűzoltónak, vagy bárkinek, aki a hőségben dolgozik.

Osszuk meg ezt a felhívást, és mutassuk meg, hogy az emberiesség és a gondoskodás még a legnagyobb hőségben is képes enyhíteni a terheket. Egy apró gesztus is nagy hatással lehet! 🌞💧

#AdjEgyPoharVizet #Hőség #Gondoskodás #Emberiesség

Continue Reading

Ajanlo

To Top