Kapcsolat / Elérhetőségek

MOST ÉRKEZETT! Megtörtént amitől mindenki félt! SAJNOS IGAZ A HÍR! Ő AZ ELSŐ Magyar akit megfertőzött az új variáns:

Mindennapok

MOST ÉRKEZETT! Megtörtént amitől mindenki félt! SAJNOS IGAZ A HÍR! Ő AZ ELSŐ Magyar akit megfertőzött az új variáns:

A férfi Németországban él, ahol az elsők között lehetett, akiknél igazolták a koronavírus legújabb variánsát.

Egy Németországban élő magyar állampolgár is elkapta az omikron variánst: a 34 éves férfi tesztje december 1-jén lett pozitív. Mivel a német egészségügyi hatóságok november végén jelezték, hogy omikronra utaló gyanús eseteket találtak az országban, a magyar férfi is az elsők között lehetett, akiknél igazolták a koronavírus legújabb variánsát.

Először csak annyit tudtam, hogy pozitív a tesztem, csak később derült ki, hogy az új omikron variánst kaptam el. Bár egy ideje már éreztem, hogy fizikailag nem vagyok topon, a tünetek egyre csak erősödtek, végül már másodpercenként köhögtem, a lázamat pedig folyamatos hideg borogatással és lázcsillapítóval sikerült 39,9 fokon tartani. A szaglásom és az ízérzékelésem egyébként megmaradt, de ez az étvágyamon nem sokat segített, és aludni is csak nagyon nehezen tudtam – mesélte az Indexnek a férfi, aki nyár elején, júniusban vette fel az első két oltást, Pfizert kapott.

„Mivel azóta már jó pár hónap eltelt, valószínűleg nem volt már túl sok antitest a szervezetemben, ami a betegség szempontjából nem segített. Szerencsére néhány kritikus nap után jobban lettem, jelenleg már csak hőemelkedésem van” – mondta.

(Index)

KAPCSOLÓDÓ
Dávid naptár: Ilyen lesz az időjárás 2022-ben, ekkor ér véget a tél
Continue Reading
Ezek is érdekelhetnek...

Hasonlóak ebben a témában: Mindennapok

Fel!