Kapcsolat / Elérhetőségek

Drámai jóslat: a következő nagy járvány sokkal fertőzőbb és halálosabb lesz – És van valami, ami még ennél is nagyobb baj – JOBB HA ERRE FELKÉSZÜLSZ:

Mindennapok

Drámai jóslat: a következő nagy járvány sokkal fertőzőbb és halálosabb lesz – És van valami, ami még ennél is nagyobb baj – JOBB HA ERRE FELKÉSZÜLSZ:

Az AstraZeneca oltását kikísérletező egyik tudós szerint ideje készülni a rossz forgatókönyvekre is.

A következő nagy világjárvány veszélyesebb lehet az emberiségre, mint a mostani – ezt állítja Sarah Gilbert professzor, az oxfordi egyetem AstraZeneca oltóanyagot kikísérletező csapatának a tagja – írja a BBC.

Nem ez az utolsó alkalom, hogy egy vírus az életünket és a megélhetésünket fenyegeti. Az az igazság, hogy a következő még rosszabb lehet. Fertőzőbb, halálosabb, vagy mindkettő

– jelentette ki a kutató.

KAPCSOLÓDÓ
„Ilyet nem is láttam, még soha! Iszonyú!” – brutális hóvihar csapott le Magyarországon – Videó!

Az oxfordi tudós szerint azonban még nagyobb baj, hogy hiába az óriási veszteségek, még mindig nincs forrás arra, hogy további járványokra készüljünk fel. Sarah Gilbert ezért arra figyelmeztet, hogy az elért eredmények és a most megszerzett tudás nem veszhet el.

A tudós a koronavírus omikron variánsával kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy a vakcinák vélhetően kevésbé hatékonyak ellene, ezért mindenki legyen kellően óvatos addig, míg a tudósok kellő mértékben meg nem ismerik az új törzset.

KAPCSOLÓDÓ
Mély fájdalommal, és megtört szívvel tudatjuk, hogy az öt éves kisfiam meghalt.

forrás

Continue Reading
Ezek is érdekelhetnek...

Hasonlóak ebben a témában: Mindennapok

Fel!