Kapcsolat / Elérhetőségek

Most érkezett a rossz hír Zalatnay Ciniről! Sajnos nagy a baj! Megtörtént a legrosszabb…

Sztársztorik

Most érkezett a rossz hír Zalatnay Ciniről! Sajnos nagy a baj! Megtörtént a legrosszabb…

Nagyon beteg Zalatnay Cini! Zalatnay Cinit a pandémia is nagyon megviselte, anyagi gondjai támadtak és még ennek tetejébe pánikrohamok is gyötrik – adta hírül a Life.hu. A lap infomációi szerinte az énekesnő korábban is küzdött pánikbetegséggel. Minden bizonnyal ez az elnyúló, kilátástalan helyzet hozta elő ismét ezt a könyörtelen betegséget.

A magyar énekesnő rendkívül nehéz anyag helyzetbe került. Szerény életet él, de ennek ellenére is sokszor a lánya pénzére szorult. Zalatnay Saroltát is megviselte a koronavírus-járvány. Olyannyira padlóra küldte a pandémia, hogy a lánya nélkül alig vészelte volna át ezt az időszakot.

„Niki dolgozik, több terhet vett a nyakába, mint valaha, és még most is ő a családfenntartó. Egy koncertgázsi nem hasonlítható össze a fizetésével” – mondta az énekesnő a Borsnak. Cini hozzátette, hogy nem „luxuspipi”, így az is teljesen megfelel neki, ha lánya főz.

KAPCSOLÓDÓ
Élő adásban egymás kezét fogva árulták el! Együtt van a TV2 két sztárja

Az anyagi nehézségeknél sokkal rosszabbul viselte azt, hogy tehetetlen. A színpadra is másképp megy ki, ha nem azon gondolkozik, hogy miből fizeti ki a számlákat.

Arról nem beszélve, hogy – a biztonságérzeten túl – jó érzés, ha tudod, van a pénztárcádban húsz-, harminc-, ötvenezer forint, nem pedig folyamatosan azt számolgatod, mennyi pénz van a kártyádon, és azt mire kell beosztanod

tette hozzá.

Cini a vásárlásokhoz lánya segítségét kérte, mert már nem volt miből ételt vennie, ez nagyon nehéz volt számára, még akkor is, ha lánya mindig azt válaszolta, rossz érzés nélkül vegye ki a pénzt a dobozából, hiszen több mint húsz éven keresztül ő tartotta el.

KAPCSOLÓDÓ
Csodás hírt osztottak meg Cookyék, özönlenek a gratulációk

Az énekesnőnek azonban nem csak ez az egy probléma okozott fejtőrést. Sokat gondolkozott azon is, vajon kíváncsiak lesznek-e még rá a hosszú kihagyás után. Azonban ahogy feloldották a korlátozásokat, egyből beindult az élete, így ez a rossz érzés azonnal elszállt.

A múlt héten voltam tévéfelvételen, Sihell Ferryvel készítettünk két új dalt, a hétvégén pedig Szlovákiában, csodálatos helyszínen léptem színpadra egy születésnapi retró partin. Egy hete a soroksári színházban megrendezett táncdalfesztivál díszvendége voltam, és rendkívül megható volt, mert ahogy bemondták a nevem, a közönség sikítozott. Várom a falunapokat, ahol még több nézővel találkozhatom” – mondta Cini.

forrás

Continue Reading
Ezek is érdekelhetnek...

Hasonlóak ebben a témában: Sztársztorik

Fel!