Connect with us

Egyéb

Válassz egy varázskártyát. Ezt jósolja a jövődről:

Válassz egy varázskártyát. Ezt jósolja a jövődről:

Nézd ezt a 4 kártyát pár másodpercen át, majd válaszd ki azt, amelyikhez leginkább húz a szíved.

Majd olvasd el, mit üzen számodra a te kártyád. Ilyen lesz a te jövőd!

1-es kártya

Ha ez az első kártya tetszett meg, akkor hamarosan kellemes változásokra számíthatsz. Az életben jó időszak vár rád, amikor nem kell végre semmilyen problémákat megoldani.

Ha valami gond felmerülne mégis, akkor sem kell túl komolyan venni. A bajok, problémák már nem befolyásolhatják komolyan az életed.Minden helyzetet könnyedén meg lehet oldani, és a szerencse melletted áll, semmihez nem kell majd nagy erőfeszítést tenned. A legfontosabb az, hogy fenntartsd a pozitív hozzáállásodat és higgy önmagadban. Akkor minden rendben lesz! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

2-es kártya

A másodikat választottad? Hamarosan be kell fejezned néhány fontos munkát, amelyet már jó régen kezdtél meg és óriási energiát fektettél bele. Ne nagyon hagyatkozz mások tanácsaira, ötleteire, inkább hallgass magadra. Mindent inkább magad végezz el, mert különben igen kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz.

Legyél figyelmes, nézz meg alaposan mindent és mindenkit és minden helyzetet alapos körültekintéssel és komolysággal közelíts meg. Ha így teszel, akkor minden szuperül fog működni és minden eddigi munkád és erőfeszítésed, meghozza majd a gyümölcsét. Ne felejts el hallgatni a megérzéseidre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

3-as kártya

Ha a harmadik kártyát választottad, akkor minden bizonnyal szerencsés időszak köszönt be hamarosan az életedbe. Hamarosan megoldódik egy nehéz helyzet az életedben, és nem kell többed aggódnod miatta.

El fogod érni azt, amiről már régóta álmodtál. Lesz időd és lehetőséged egy jól megérdemelt pihenésre. Használd is ki majd ezt teljes mértékben: pihenj és élvezd az életet! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

4-es kártya

Azok számára, akik a negyedik kártyát választották, van néhány jó hírünk. Szellemességének és racionalizmusának köszönhetően előrehaladást érhet el vágyainak teljesítésében az a személy, aki a 4-es kártyát választotta. Minden, amiről álmodtál, valóra válik.

Ne légy túl magabiztos. Légy visszahúzódó inkább, és ne becsüld túl sem a saját, sem a másik ember erejét. Ha valaki segítséget nyújt neked, ne utasítsad el. Használd ki a rendelkezésre álló lehetőségeket teljes mértékben! Ha ezt megteszed, óriási változás állhat be az életedben! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Koronczay Edit

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top