Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Drámai hír érkezett Tóth Gabiról! Tóth Gabi belebetegedett a történtekbe !Ezt üzeni:ne bántsák azért, mert keresztény……

Drámai hír érkezett Tóth Gabiról! Tóth Gabi belebetegedett a történtekbe !Ezt üzeni:ne bántsák azért, mert keresztény……

úgy érzi, reagálnia kell az őt ért kritikákra és el kell mesélnie, miként élte meg az elmúlt időszakot.

„Álszentség lenne részemről, ha elmennék amellett, ami az elmúlt pár hétben történt/történik velem. Ráadásul annyian kérdezik, miként viselem, ahogy emberek ítélkeznek, hogy megállás nélkül gyaláznak, bántanak engem, a családomat és már a körülöttem lévő embereket, a barátaimat is, hogy most úgy éreztem, el kell mesélnem, miként élem meg az elmúlt időszak eseményeit” – írja.

Bár Tóth Gabi értetlenül áll az őt ócsároló emberek előtt, mégis magára vette a sok támadást.

KAPCSOLÓDÓ
Karma-táblázat: Ezt tartogatja számodra a sors születési éved alapján!

„Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan. Nő vagyok. Valakinek a lánya, a testvére, a felesége, az anyukája, vagy a barátja. Egy nő, aki sokáig kereste a helyét, aki próbálta kitalálni, miért érkezett erre a világra és próbált megfelelni vélt vagy valós elvárásoknak. Nő, aki követett el hibákat és vélhetően még fog is, hiszen emberből van. Igen, ‘kedves’ engem ócsároló, tökéletes, elfogadó, mindent (is) jobban tudó embertársaim… én is emberből vagyok. Vannak érzéseim. Ha úgy vesszük, jól végeztétek a küldetéseteket, mert most nagyon rosszul érzem magam, nagyon fáj ez a rengeteg támadás” – írja.

KAPCSOLÓDÓ
Válassz 5 tarot kártyát – és nézd meg milyen személyes üzenetet tartogat CSAK NEKED!

Mint írja, fizikailag is belebetegedett a sorozatos bántásba.

„Egy hét alatt szó szerint belebetegedtem abba a negatív energiahullámba, ami a nyakamba zúdult és ágynak dőltem. Olyan érdekes, de most szembesültem vele, hogy milyen igaz a mondás, miszerint valaki torkig van. A torkom kezdett fájni, de tudtam, hogy most nem fájhat, hiszen pár napon belül volt a nővéremmel közös koncertem. Természetesen azonnal elmentem tesztet csináltatni, ami szerencsére negatív lett, de a fájdalom a torkomban csak nem enyhült, és időközben be is rekedtem.”

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!