Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Igaz a hír? Gelencsér Timivel jött össze Palik László? – Maga a gyönyörű modell árulta el mi van köztük!

Ugyan a modell eredetileg nem szerette volna kommentálni a híreket, most ezt mégis meg kellett tennie, amiről az Instagram oldalán beszélt.

Az elmúlt időszakban sok hír jelent meg arról, hogy Marsi Anikó és Palik László új kapcsolatba kezdett. Eleinte csak Marsiról szóltak a hírek, sokat foglalkozik velük a sajtó, de újabban már Palik magánélete is téma lett.

A Blikk arról írt, hogy a legendás műsorvezető egy korábbi Exatlon-versenyző mellett talált rá a boldogságra, aki ugyan évtizedekkel fiatalabb, kellően érett és komoly gondolkodású. Egy informátor beszélt arról, hogy a hölgy nemcsak sportos és dekoratíva, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekekkel, ami szintén fontos Palik számára egy nőben.

KAPCSOLÓDÓ
Milyen anya az ilyen? Ez a nő hagyta magára újszülöttjét a fonyódi buszmegállóban – Megszólalt az emberölés kísérletével gyanúsított Marianna édesanyja

Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már – árulta el egy informátorunk, aki szerint a fiatal nő tényleg nagyon jókor érkezett Palik László életébe, hogy átsegítse a megromlott házassága okozta fájdalmán – olvasható a Blikkben.

Voltak, akik azt gondolták, hogy talán Gelencsér Timiről lehet szó, aki az első évadban volt versenyző az Exatlonban, és végül második lett, majd azt követően a műsor riporternőjeként folytatta tovább a karrierjét a TV2-nél.

KAPCSOLÓDÓ
Visszatér az indián nyár, mutatjuk mikor várható 20 fokos meleg

Timi az Instagram oldalán rengeteg kérdést kapott a műsorvezetői legendával kapcsolatban. Sokan kérdezték meg tőle, hogy vajon Palik új kedvese vagy sem. A szépségkirálynő nem szeretett volna belefolyni a témába, de egyes címlapok miatt reagált.

„Nem, viszont mivel Lacival három éve nagyon jó munkakapcsolatban/barátságban vagyunk, én szeretném, ha boldog lenne. Nem szerettem volna hozzászólni a témához, de az ilyen címlapok miatt szeretném tisztázni.” – reagált az egyik róla és Palikról megjelent címlapra.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!