Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

1 perce érkezett! Jakab Péter ismét botrányt robbantott! Olyat tett ami miatt, most áll a balhé!

Pár óra alatt több mint 20 ezer lájk, és több ezer hozzászólás, illetve megosztás.

Jakab Péter nem nagyon tud már olyan dolgot csinálni, amibe ne tudnának belekötni. A Jobbik elnöke és frakcióvezetője emlékezeteset ment a neten a parizeres képével, amivel napokon keresztül még Orbán Viktort is lepipálta a politikusi lájkversenyben.

A tegnapi, görögdinnyés bejegyzése szintén jól futott a közösségi médiában, ám ahogy Jakab megjegyezte, a Fidesz és a holdudvara ezúttal sem bírta ki pikírt kommentár nélkül és azt sérelmezték, hogy a politikus ugyan kifogásolja az árakat, mégis megengedi magának azt a luxust, hogy megegyen egy szelet dinnyét.

KAPCSOLÓDÓ
Bika-Kos-Ikrek-Oroszlán-Rák-Szűz-Nyilas-Bak-Skorpió-Halak-Mérleg-Vízöntő: elképesztő erővel söpri ki a régi energiákat OKTÓBER második hete: horoszkóp a 2021 október 11-i hétre

Az ellenzéki honatya alig pár órával ezelőtt ismét Facebookon szólt követőihez, ahol kijelentette: a kormány tagjainak inkább azon kellene megdöbbennie, hogy hazánkban lassan már luxusnak számít bármilyen zöldség vagy gyümölcs fogyasztása:

A kajszi ára 2 év alatt megduplázódott, a görögdinnye 1 év alatt 20 százalékkal, a zöldség 17 százalékkal, a korai burgonya 46 százalékkal lett drágább, a bogyós gyümölcsök 15 százalékkal kerülnek többe. A málna kilója a miskolci nagybanin 2500 ft. Ott, ahol kétmillióan élnek a létminimum alatt, ez valóban luxus. Máshol a sportautó az, vagy még az se, nálunk a dinnye meg a málna. Én amit tudok, leszedek a gyerekeknek a kertből. De akinek se kertje, se pénze nincs, az mit csináljon? Töltse ki a nemzeti konzultációt? Vagy menjen el népszavazni? Esetleg köpjön le egy szivárványos zászlót, vagy csak mondjon le az élelmiszerről? – írta a politikus, aki úgy véli, hogy Magyarországon az elszabaduló árak miatt sok embernek szinte elérhetetlenné vált a zöldség-gyümölcs vásárlása.

forrás

KAPCSOLÓDÓ
GYÁSZ: Kiderült, így halt meg a 8 éves Abigél a móri iskolában, szívszorító részletek derültek ki
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!