Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Gyász!Drámai hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 21 évesen meghalt Georgina! FELFOGHATATLAN tragédia…

21 éves korában autóbalesetben meghalt Laczkó Georgina, Pest megyei labdarúgó játékvezető.

A 2000. június 11-én, Jászberényben született Laczkó Georgina korábban a Cegléd női csapatában játszott, ezt követően kezdett el játékvezetőként dolgozni, írja a Blikk.

A Pest Megyei Labdarúgó Szövetség oldalán található megemlékezésben kiemelik, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt játékvezető igazi futballista családba született: édesapja, Laczkó Zoltán a megye egyik legrutinosabb játékvezetője, bátyja, Milán korábban több nagyobb hazai klubnál – így a Ferencvárosnál és az MTK-nál – is megfordult, jelenleg az NB III-as Cegléd egyik alapemberének számít, míg unokatestvére, Laczkó Gergő a II. osztály Déli csoportjában szereplő Aranyszarvas-Tápiószentmárton labdarúgója. A tragikus kimenetelű autóbalesetnek utóbbi is részese volt, súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják, derül ki.

KAPCSOLÓDÓ
Orbán Viktor figyelmeztet mindenkit! Aki nem teszi meg ezt, elveszíti a védettségi igazolványát. ERRŐL JOBB HA TUDSZ:

Laczkó Georgina 2019-ben mindkét szakágban alapfokú játékvezetői képesítést szerzett, azóta labdarúgó- és futsal-játékvezetőként egyaránt szolgálta Pest megyét. Emlékére a hétvégi, Pest megyében megrendezendő valamennyi labdarúgó- és futsalmérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődik majd.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!