Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Betörtek Kásler Miklós házába: őket gyanúsítják a szomszédok

Betörtek Kásler Miklós házába: arról nem tudni, hogy mekkora a kár, de a szomszédok szerint nemrég gyanús, hogy nemrég munkások dolgoztak az épületben. Az emberi erőforrások miniszterének ingatlanánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle, az ablakon juthatott be a betörő az épületbe.

Betörtek Kásler Miklós sárvári házába: az emberi erőforrások miniszterének ingatlanánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle, az ablakon juthatott be a betörő az épületbe. A 112 Pressnek a szomszédok elmondták, 13 óra után érkeztek rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, majd szalaggal lezártak egy járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában. A szomszédokat arról kérdezték, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.

KAPCSOLÓDÓ
Tegnap lett volna 77 éves Andy Vajna, ha meglátod, hogy néz ki most a nyughelye, el fog kapni a sírás

Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott – mondta egy férfi, aki néhány házzal arrébb lakik.

Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával. A házat egy férfi gondozza, minden nap itt van, szorgoskodik. Évekig nyugalom volt, azonban nemrégiben munkások érkeztek. Ha jól tudom, parkettáztak. Kicsit gyanús, hogy pont ezután törnek be a házba

KAPCSOLÓDÓ
A rendőrök is sírva fakadtak, amikor a lakáshoz értek: egy 4 és egy 1 éves kisgyereket találtak holtan

– mondta egy másik asszony. Arról nincs információ, hogy mi tűnt el, mekkora a kár, de az kiderült, nemrégiben egy közeli házba is megpróbált betörni valaki, de a házigazda megzavarta.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!