Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MOST ÉRKEZETT: Belehalt a koronavírusba az ismert vírustagadó orvos

Stephen Karanja már a járvány megjelenése előtt is híres volt radikális – oltás ellenes – nézeteiről.

2014-ben egyesülete ellenezte a nőknek szánt tanusz-vakcina kormány általi bevezetését, mert meglátása szerint ennek célja a kenyai nők sterilizálása volt. Állította mindezt annak ellenére, hogy a helyi egészségügyi hatóságok, a WHO és az ENSZ gyermekügynöksége, az Unicef ​​szerint is az oltás biztonságos.

Itt azonban még nem ér véget Karanjai oltások ellen folytatott küzdelme. 2019-ben kampányt indított a HPV vakcina ellen, mivel állítása szerint ez a betegség csak azokat fenyegeti akik “felelőtlen szexuális életet élnek”.

KAPCSOLÓDÓ
Egy éve hunyt el Bálint gazda, ma kimentünk a sírjához és megdöbbentő látvány fogadott...

Ezek alapján már szinte magától értetődő, hogy a Covid-19 vakcinák ellen is erélyesen fellépett.

A szülész-nőgyógyász március 3-i nyilatkozatában azt mondta, hogy “vannak olyan gyógyszerek, amelyek teljesen hatékonyak a Covid-19 kezelésére”, hozzátéve, hogy “azt is tudjuk, hogy ennek a betegségnek az oltása teljesen felesleges, ami gyanússá teszi, hogy miért akarják bevezetni” írja a BBC.

KAPCSOLÓDÓ
Ezt nem gondoltuk volna!Kiderült: erre költi 10 milliós nyereményét Roland, a Konyhafőnök győztese

Ezek alatt a kezelések alatt egyébként az inhalálást és a hidroxiklorokin tablettákat értette – mindkét állítását az Egészségügyi Világszervezet (WHO) cáfolta.

A szülész-nőgyógyászt múlt héten vitték kórházba, csütörtökön vesztette életét a vírus szövődményei miatt. Karanjától a kenyai katolikus egyház is elhatárolódott.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!