Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Rossz hírek! Baj van! A 3. vírushullám után olyan jön, amit soha de soha nem akartunk tudni… A 3. hullám után JÖN CSAK AZ IGAZI FEKETELEVES!

Napi 400 ezer új fertőzött, pedig már egy hete sem volt elég kórházi ágy és oxigén Indiában. A magyar konzulátus drámai felhívást tett közzé, senkinek sem javasolják az utazást.

Már egy héttel ezelőtt is pokolként jellemeztük az Indiában eluralkodott állapotokat, miután beindult helyi kettős mutáns koronavírus megállíthatatlan terjedése. Már akkor is sportcsarnokokban kellett szükségkórházakat kialakítani, már akkor is a rokonok igyekeztek oxigént szerezni levegőért kapkodó szeretteiknek, mert a kórházakban elfogyott.

KAPCSOLÓDÓ
BALJÓS figyelmeztetést küldött a magyar embereknek Orbán Viktor - AMI MOST JÖN olyan még nem volt, FÉLELMETES ami ránk vár.... ERRŐL minden Magyar embernek tudnia kell!

Azóta minden egyes nap legalább negyedmillió új fertőzöttet regisztráltak Indiában; szerdán már közel 400 ezret. Nincs orvos, nincs ágy, nincs oxigén ennyi fertőzöttre: számuk mára elérte a 18 milliót. A sírásók ugyanúgy három műszakban dolgoznak, mint a krematóriumban dolgozók. A járványgörbe közben egyre meredekebben ível felfelé.

Idő kérdése, hogy Magyarországon is megjelenjen az indiai kettős variáns, amely nemcsak fertőzőbb lehet, de az oltás hatásaival szemben is ellenállóbb, mint a többi vírus.

KAPCSOLÓDÓ
1 perce érkezett! ELKEZDŐDÖTT A HÁBORÚ Gyurcsány és Orbán között - Gyurcsány ledobta az első bombát, olyat tett amire senki nem számított...

Az indiai vírus jól ismert tüskéi két helyen is módosultak, ezáltal nem csupán könnyebben terjed, de ellenállóbb is elődeinél.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!