Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Várkonyi Andrea elmondta: Ezért szeretett bele azonnal Mészáros Lőrincbe – Királyokhoz méltó esküvőjük lehet!

Eljegyezték Várkonyi Andreát, akiről sokáig csak azt lehetett tudni, hogy egy magyar üzletember menyasszonya lett. Nemrégiben azonban bombaként robbant a hír, hogy Andreára nem más, mint Mészáros Lőrinc mellett talált rá újra a szerelem. A hot! magazin mai számából pedig az is kiderül, hogy a Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea hogyan jöttek össze.

Várkonyit még március elején az eljegyzési gyűrűje buktatta le, amit a TV2 Mokka műsorának egyik reggeli adásában viselt. Andreán a felvétel alkalmával egyébként jól látszott, hogy bomba formában van és nagyon kiegyensúlyozott.

Várkonyi Andrea: Mészáros Lőrinc a párom, ez eddig sem volt titok

Lapunk ezt követően adott arról hírt, hogy a tévést bizony eljegyezték, ám akkor még csak azt lehetett tudni, hogy egy magyar üzletember menyasszonya lett. Bár magánéletével kapcsolatban az utóbbi időben több pletyka is szárnyra kelt. Nemrégiben például azt rebesgették, hogy várandós, ám Várkonyi Andrea terhességével kapcsolatos pletykákra márciusban reagált, tisztázta az erre vonatkozó kérdéseket A titokzatos vőlegény kilétéről eddig viszont semmi biztosat nem lehetett tudni, most azonban, hosszú hallgatás után, Várkonyi Andrea is megtörte a csendet, aki a hot! magazinnak azt mondta: „A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.”

Várkonyi Andrea gyűrűje egy reggeli műsor után szúrt szemet /Fotó: TV2 Várkonyi Andrea gyűrűje egy reggeli műsor után szúrt szemet /Fotó: TV2

KAPCSOLÓDÓ
Sebestyén Balázs és felesége az örökbefogadás mellett döntött

A lapnak ezen túlmenően egy, a pároshoz közeli forrás árult el információkat, aki többek között elmondta, a környezetükben egyáltalán nem tabu Andrea és Lőrinc kapcsolata. Várkonyi egy, a neve elhallgatását kérő kollégája arról is beszélt, hogy a páros a munkából kifolyólag már régóta ismeri egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy ki kicsoda.

„Csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.”

Mint ismert Mészáros Lőrinc és felesége tavaly szeptember elején jelentették be, hogy elválnak, ennek részleteiről, akkor a Blikk is beszámolt.

A tévés és Mészáros Lőrinc ezt követően kerültek közelebb egymáshoz, a hot! magazinnak nyilatkozó informátor úgy fogalmazott, az első lépést az üzletember tette meg, akivel – mondhatni – a legjobbkor találkoztak. „Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is, hamar megvolt köztük az összhang.”

„Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak” – magyarázta a lapnak a bennfentes.

A magazin természetesen Várkonyi Andreát is megkereste, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki szűkszavúan csak annyit felelt: „A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.”

Ami tehát most már biztos, hogy Mészáros Lőrinc Várkonyi Andrea mellett találta meg a boldogságot, Várkonyi pedig Mészáros mellett.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Szombaton nyithatnak az éttermek, kocsmák - a kijárási tilalom is rövidül! RÉSZLETEK:

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!

x