Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MOST ÉRKEZETT: Kiderült minden titok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házasságáról! Erre senki nem volt felkészülve:

A Blikk még március elején számolt be róla, hogy Várkonyi Andreát eljegyezték: a volt műsorvezetőt a gyűrűje buktatta le. Lapunk akkor azt írta, Várkonyi új párja egy üzletember, aki nemrégiben kérte meg a tévés kezét, s utóbbi igent is mondott a romantikus lánykérésre.

Andrea ujján a csodás eljegyzési gyűrűt bárki láthatta, hiszen élő adásban viselte a TV2 Mokka egyik március eleji adásában, ahol hosszú idő után először mutatkozott közönség előtt. Már ott, a műsorban látszott, hogy Várkonyi bizony bomba formában van, csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Andrea magánéletével kapcsolatosan az utóbbi időben számos pletyka kelt szárnyra: sokan rebesgették, hogy gyermeket vár, ám ezt cáfolta közösségi oldalán. Az viszont nem volt titok, hogy rátalált a szerelem, ám a titokzatos férfiről semmi biztosat nem lehetett tudni. Eddig! Ugyanis most végre kiderült: Várkonyi Andreára Mészáros Lőrinc, Magyarország leggazdagabb üzletembere mellett talált rá a szerelem.

A páros kapcsolata eddig nem volt publikus, noha a Blikk már március közepén arról írt, hogy Várkonyi és Mészáros együtt töltötték a hosszú hétvégét Dubajban.

Lapunk mind az eljegyzést követően, mind az állítólagos dubaji út után megpróbálta elérni a tévést, ám megkeresésünkre egyik alkalommal sem reagált.

KAPCSOLÓDÓ
OPERATÍV TÖRZS: Már Pfizer és Sputnik vakcinára is lehet időpontot foglalni!

Várkonyi Andrea szerelmi életével egyébként rendszeresen foglalkozik a bulvársajtó, eljegyzésének hírére pedig egy egész ország felkapta a fejét, méghozzá azért, mert a tévés korábban azt mondta, elképzelhetetlennek tartja, hogy újra férjhez menjen. Bochkor Gáborhoz sem ment hozzá, pedig 12 éven át alkottak egy párt, sőt, a kapcsolatukból egy gyermek is született, Nóri.

Mint ismert, Várkonyi 2000-ben kötötte össze az életét Szilvay Attilával, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre. Miután Szegedről Budapestre költöztek, lassan elhidegültek egymástól, s 2006-ban beadták a válópert. A procedúra hosszúra nyúlt, s a feleket megviselte az ezzel járó lelki megterhelés. Talán ezért is döntött úgy Andrea, hogy soha többé nem szeretné kitenni magát ilyen megpróbáltatásoknak. Későbbi kapcsolataiban is próbálta megőrizni az önállóságát, függetlenségét. Sőt, egy 2018-as tévéműsorból az is kiderült, hogy kapcsolatuk ideje alatt Várkonyi és Bochkor mindvégig külön kasszán voltak, mivel így tartották felelősségteljesnek.

A tévés azonban a jelek szerint átértékelte korábbi kijelentését, hiszen az eljegyzést minden bizonnyal esküvő követi majd, mostanra pedig már az is tudott, hogy a titokzatos vőlegény nem más, mint Mészáros Lőrinc. Az a Mészáros Lőrinc, aki Magyarország leggazdagabb üzletembere, akinek a vagyona 479,4 milliárd forint és akinek az építőipari cégei alig győzik a munkát.

Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb üzletembere, Várkonyi Andrea vőlegénye /Fotó: MTI/Bodnár BoglárkaMészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb üzletembere, Várkonyi Andrea vőlegénye /Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

KAPCSOLÓDÓ
PILLANATOKON BELÜL betör az országba a hidegfront! - ITT JÁR MOST!

A Forbesnak a leggazdagabb magyarokat felsorakoztató listáján az első helyet elfoglaló Mészáros tavaly jelentette be, hogy elválik a feleségétől, amiről akkor a Blikk is hírt adott.

Lapunk szeptember 4-én számolt be róla, hogy Mészáros Lőrinc és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix „házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi”.

Az akkor kiadott közleményükből kiderült, hogy a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

Mindez pedig azt is jelenti, hogy amennyiben Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc összekötik egymással az életüket, úgy mindkettőjüknek ez a második házassága lesz.

„A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek róla” – árulta el a hot!-nak Andrea egy, a neve elhallgatását kérő kollégája.

A Bors azt írja, hogy a hot! magazin csütörtöki számából az is kiderül, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint, hogy miként kerültek egyre közelebb egymáshoz.

 

Forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!