Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Orbán Viktor elárulta mi vár arra aki nem oltatja be magát

Orbán szerint kialakult egy tévképzet a nyájimmunitásról. Sokan azt hiszik, hogy ha a társadalom 60-70 százalékát beoltották, akkor már mindenki védett lesz, és meg lehet úszni az oltást.

Senki nem ússza meg: vagy beoltatja magát, vagy meg fog fertőződni

– jelentette ki a miniszterelnök. Mint fogalmazott, egyéni felelősség és egyéni védelem van.

Nem véletlenül építik a háziorvosokra az oltási programot, ugyanis Orbán szerint a legnagyobb tekintélyük nekik van. Azt javasolta, hogy bátran forduljon a háziorvosához, akinek kérdése van az oltásról, mert ők mindent tudnak.

KAPCSOLÓDÓ
Szomorú hírrel tudatjuk mindenkivel! Meghalt a magyarok kedvenc nevettetője - gyászol az ország

Ismét azt hangoztatta, hogy a járvány alatt nem lehet politizálni, ő is inkább az operatív törzs vezetője, mint miniszterelnök. Mégis perceken keresztül támadta az ellenzéket. Szerinte nincs még egy olyan ország Európában, ahol a baloldal csak azzal foglalkozna, hogy miként nehezítse a védekezést. „A hataloméhséget nem tudja legyűrni a baloldal” – fogalmazott Orbán. Megjegyezte, szerencsére Magyarországon egységes kormányzás van, és a járványkezelésbe komoly előnyt jelent, hogy nincsenek koalíciós viták, a KDNP ugyanis szövetségesük.

KAPCSOLÓDÓ
Most érkezett: Másfél hónappal az első oltás után koronavírusos lett a fideszes képviselő - karantén helyett beült Orbánék közé

Ennek ellenére nagyon optimista a miniszterelnök, a teraszok nyitását szimbolikusnak nevezte. Azt is elmondta, hogy a következő két évben összesen ötezermilliárd forintot biztosítanak a gazdaság fellendítésére. Tartják azt az ígéretet, hogy több munkahely lesz az országban, mint a járvány előtt. Orbán azt mondta, ő már látja az esélyt, hogy ismét mindenki talpra áll.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!