Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Keményen küzdöttek a kórházban a fiatal fiú életéért, de a szervezete feladta a harcot. Fekete Patrik, Kiskunhalas fekvenyomó világbajnoka két nappal édesanyja után halt meg koronavírusban.

Mint arról a  is beszámolt, a 23 éves kiskunhalasi világbajnok, Fekete Patrik koronavírusban elhunyt. A fiatal férfi szintén koronavírus fertőzött édesanyja halála után mindössze két nappal hunyt el.

A Kiskunhalason tanuló és sportoló fiatalember a közeli Pirtón élt szüleivel. Édesanyjának körülbelül egy hónappal ezelőtt volt pajzsmirigy műtétje, a faalubeliek azt mondják, az asszony a kórházban kapta el a koronavírust. Arról már megoszlanak a vélemények, hogy az asszony ezután hazatért-e még a kórházból, vagy sem, az viszont kétségtelen, hogy közben fia, Patrik is koronavírusos lett.

A 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Fekete Patrik, a kiskunhalasi világbajnok édesanyja után hunyt el két nappal (Fotó: Facebook)

 

KAPCSOLÓDÓ
Közösségi oldalán jelentette be Gelencsér Timi. Nagyon súlyos dologról van szó, mindenkit kér hogy...

„Senki sem tudja, hogy ki kapta el kitől, de az is lehet, hogy egymástól teljesen függetlenül fertőződtek meg” – mondja a szomszédasszony, aki úgy tudja, Patriknak eleinte nem voltak tünetei. A fiúnak nem volt ismert alapbetegsége, így valószínűleg meg sem fordulhatott a fejében, hogy neki, aki folyamatosan sportol, és nem beteg, súlyos gondjai akadhatnak a koronavírus miatt.

a 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Patrik ebben a házban élt Pirtón szüleivel (Fotó: Ripost)

A 23 éves kiskunhalasi világbajnok későn hívta a mentőket

A falubeliek szerint azonban pontosan ez történt, Patrikék pedig túl későn hívták a mentőt. „Én úgy tudom, hogy 250-es vérnyomása volt, mire a kórházba került, a szervezete már elkezdte feladni a harcot. Nagyon keményen küzdöttek érte, de szinte azonnal gépekre kellett tenni, már menthetetlen volt. Túl későn hvták már a mentőt” – mondja az egyik férfi, akinek üzlete van a faluban. Ő is jól ismerte Patrikot. Azt mondja, a fiú most a MÁV-nál dolgozott kalauzként, és otthon élt szüleivel. „Kedves fiú volt. Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt vásárolt itt” – mondja a férfi.

KAPCSOLÓDÓ
Kínai vakcinával olthatják be a gyerekeket? Kiderült, hogy mennyire hatásos a Sinopharm! ERRŐL JOBB HA TUDSZ:
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!