Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Müller Cecília FONTOS bejelentése: EZ mindenkire vonatkozik!

Bár a húsvéti hosszú hétvége alatt, a járvány erősen tomboló harmadik hullámában az operatív törzs négy napig nem jelentkezik, pénteken azért Müller Cecília még megszólalt a közmédiában, bár újat nem mondott.

Arról beszélt, hogy a vírus nem foglalkozik azzal, hogy húsvét van, ezért aztán mindenki ünnepeljen a lehető legszűkebb családi körben. Itt azért röviden emlékezzünk meg arról az emlékezetes pillanatról, amikor Müller a tavalyi húsvéti időszakban arról beszélt, „érdemes egy pici fertőtlenítési eljárásnak alávetni a tojást, mégpedig úgy, hogy a mechanikus tisztítást követően egy kis hipós vízben megmosogatjuk őket”. Most ilyen gondolat nem hangzott el.

KAPCSOLÓDÓ
VÉGE A TALÁLGATÁSOKNAK! Kiderült a teljes igazság az AstraZeneca vakcináról! ERRŐL TUDNOD KELL:

Müller azt mondta, a járvány továbbra is súlyosan zajlik, még mindig magasak a megfertőződéseket, valamint a súlyos megbetegedéseket és az elhalálozást mutató adatok, noha „stabilizálódni látszanak”. Pénteken egyébként 9055 új fertőzöttet és 267 halottat regisztráltak, bár Orbán Viktor ezeket a számokat csak nagyjából sorolta fel, mert szerinte most már arányszámot kell nézni.

Müller arról beszélt, ha a lakosság kellő figyelemmel kibírja a húsvétot, akkor a járvány a közeljövőben tetőzhet. „Sokkal kevesebb van előttünk, mint mögöttünk” – mondta.

Majd azt is mondta az MTI tudósítása szerint, hogy a „WHO főigazgatója pénteken elismeréssel nyilatkozott a magyar oltórendszerről”. Az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz csütörtökön találkozott Szijjártó Péter külügyminiszterrel, ahol azt mondta, „nagyon örülök, hogy Magyarország olyan gyorsan oltakozik, amennyire gyorsan csak tud”, majd a 24 százalékos átoltottságot meggyőzőnek nevezte. Müller erre most úgy reagált, ő maga mindaddig nem lesz elégedett, amíg nem lesz annyi beoltott, hogy a járványt megállítsák.

KAPCSOLÓDÓ
József Mécseseket lopott a temetőből, mert kikapcsolták nála az áramot – 50 rendbeli, üzletszerű lopással gyanúsítják | 6 évre kerülhet börtönbe!

Müller ezután a variánsokról beszélt, szerinte a Magyarországon engedélyezett vakcinák minden jelenlegi variánssal szemben védelmet nyújtanak.

forrás

 

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!