Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Autójában él 6 éve a 74 éves László

Nem iszik, nem kéreget az utcán, igyekszik önerőből megoldani a kilátástalannak tűnő helyzetét. Csak ritkán volt olyan munkája, ahol szállást is biztosítottak a számára.

Meggyesi László 74 éves. Szakmája szerint lakatos, de valójában élete nagy részét sofőrként dolgozta végig, többek közt Olaszországban és Franciaországban. Volt éjjeli őr, és autószerelő Kanadában, őrzött olajvezetékeket Tunéziában. Társalgási szinten beszél angolul és olaszul. Jelenleg azonban egyetlen tulajdona és hajléka egy régi, kicsi autó – derült ki a Fókusz riportjából.

KAPCSOLÓDÓ
GYÁSZ: Elragadta a halál magyarok kedvencét - Aki az egész gyerekkorunkat tette csodássá! NYUGODJÉK BÉKÉBEN!

Kisebb-nagyobb megszakításokkal 6 éve él így, gyakorlatilag az utcán. Csak ritkán volt olyan munkája, ahol szállást is biztosítottak neki. “Most a piacon takarítok 3-4 órát ezer forintért. Nem tudok mást csinálni. Félig vakon, félig sántán hova vesznek engem már fel?! 38 ezer forint a nyugdíjam” – panaszolta Laci bácsi, aki próbált már más munkát is találni, de 74 évesen, ilyen egészségi állapotban nem alkalmazzák sehol. Így kénytelen havi 50-60 ezer forintból megélni.

KAPCSOLÓDÓ
NINCS KEGYELEM! 180 ezer forintra büntettek egy hajléktalant, mert megszegte a kijárási tilalmat

Innen már visszakapaszkodni abba az életbe, ami egykor természetes volt, nem lehet” – nyilatkozta megtörten.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!