Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Tóth Andi Szabó Ádámtól kapta el a koronavírust – Szoros kapcsolatba kerültek?

Néhány nappal Szabó Ádám után Tóth Andi énekesnő is elkapta a koronavírus-fertőzést. A rajongók egyből találgatásokba kezdtek, hogy esetleg kibékültek-e, és egymást fertőzték meg a vírussal.

A pletykával kapcsolatban a Blikk megkereste az előadókat, Szabó Ádám így reagált: “Hallottam, hogy egyesek azt gondolják, hogy Andi tőlem kapta el a covidot, amin én csak őszintén nevetni tudok. Semmi nincs köztünk Andival! Az egy dolog, hogy ott voltunk Jolika néni temetésén, de azóta nem találkoztunk egymással. A temetésen is direkt tartottuk egymástól a távolságot és nem azért, mert szakítottunk, hanem azért mert be kellett tartanunk a szabályokat, ami a távolságtartásra is vonatkozott” – mondta.

KAPCSOLÓDÓ
MINDEN NŐT ÉRINT A HÍR: Nem várt mellékhatás lépett fel a Covid-19 vakcinák kapcsán
Forrás: Instagram/szaboadamofficial, Instagram/tothandi.andee

Biztos, hogy nem egymástól kaptuk el a vírust. Én továbbra is a szinglik táborát gyarapítom, csakúgy, mint Andi, már amennyire tudom. Amúgy senkinek nem kívánom ezt a betegséget, mert nagyon rossz. Változó az állapotom, tegnap este nagyon lázas voltam, most csak hőemelkedésem van, de nagyon fájnak az ízületeim.” – tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ
Szinte senkinek sem tűnik fel a hiba ezen a képen! Te észreveszed?
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!