Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Csavarok tartják a gerincét! Mi lesz az Exatlon versenyzőjének a sorsa?

Szabó Franciska a konténeres pályán sérült meg, amikor megcsúszott és maga alá fordult a bokája. Nagy fájdalmat érzett, a mentők szirénázva vitték kórházba.

Azóta mankóval jár, de kérdéses, hogy folytathatja-e a versenyt. Most viszont kiderült, hogy komolyabb sérülésből is felgyógyult már.

„A gerincműtétem volt az eddigi legsúlyosabb, a 4-es, 5-ös, 6-os csigolyám nagyon instabil volt, ki-be mozdult, így meg kellett műteni. A dzsúdó nagyon összetett mozgásból álló sport, korábban nem is volt olyan Magyarországon, hogy egy gerincműtét után valaki visszatért a tatamira, én voltam az első. Azt mondták, hogy már annak is örülhetek, ha a műtét után rendesen járni tudok majd, a pályafutásomat pedig magam mögött kell hagynom. Fixálták a csigolyáimat, hat csavar van benne, ezáltal nagyon megváltoztak a terhelési pontok, az érintett izmokat meg kellett erősítenem, de bizonyos mozgástartományban nem is hajlik a gerincem, de nem adtam fel. A sérülés után még rengeteg világkupán érmet szereztem. A sérülések soha nem juttattak el arra a pontra, hogy felhagyjak az álmaimmal”– mesélte Franciska a .

KAPCSOLÓDÓ
Betörtek Kásler Miklós házába: őket gyanúsítják a szomszédok
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!