Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

„Alig van olyan pont a testén, amit nem marcangoltak szét” – ki a felelőse a brutális kutyatámadásnak?

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egyelőre kénytelenek az orvosok mélyaltatásban tartani.

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba az alabamai Chunchula városában egy 33 éves férfit, akit a háza közelében támadt meg öt felbőszült kutya.

Eric Roneynak szinte az egész teste tele volt harapásnyomokkal, és bár még életben van, jelenleg mélyaltatásban tartják és gépi lélegeztetésre szorul.

Bár állapotával kapcsolatban egyelőre nem érdemes sok találgatásba bocsátkozni, annyi biztos, hogy arcát és fülét is tucatnyi plasztikai beavatkozással kell majd helyretenni, de ezekkel a műtétekkel addig minimum várni kell, amíg túl lesz az életveszélyen.

KAPCSOLÓDÓ
Bódi Sylvi: "Az orvos azt mondta, fél évem, maximum 9 hónapom van hátra"

Legalább öt kutya támadt rá. Alig van olyan pont a testén, amit nem marcangoltak össze a kutyák

– idézi a Newsweek az áldozat nagypapáját, Myland Johnsont, akinek fia hangos kiabálásra és zajra lett figyelmes azon a hajnali órán, amikor a támadás történt. Amikor Donald Johnson kiszaladt a ház elé, hogy megnézze, mi történt, csak azt látta, hogy Eric a földön fekszik magzatpózban és az állatok próbálják széttépni őt.

 

Eric Roney kritikus állapotban fekszik kórházban © Fox10

 

Az egylőre nem derült ki, pontosan hány kutya is támadta meg a férfit, de a szálak az egyik közeli házhoz vezettek, ahol összesen hét ebet már el is altattak. Az, hogy valamelyiknek volt-e valamilyen betegsége (például veszettsége), majd csak később derül ki.

KAPCSOLÓDÓ
15 évig nem járt dolgozni, de kapta a fizetését - most bukott le!

A kutya tulajdonosának egyik rokona szerint a kutyákat őrkutyának képezte ki gazdájuk, és azután szöktek meg, hogy az őket a külvilágtól távoltartó nem túl erős elektromos kerítés zárlatos lett. A megvadult állatok pedig a sima kerítést játszi könnyedséggel törték át, mielőtt rátámadtak volna Ericre.

A rendőrség érthetetlen módon pedig azt közölte, hogy ameddig a férfi életben van, addig az ügyet nem tudják bűncselekményként kezelni…

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!