Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MEGTUDTUK ki nyeri meg az idei ValóVilágot! – Erre senki nem számított!

A tegnap esti adás volt talán az idei évad eddigi legizgalmasabbja, ugyanis volt itt minden: összefoglaló, párbaj, kiválasztás és kihívás.

Mint ismert, a párbajon VV Robi és VV Bálint mérkőzött meg egymással, és egészen elképesztő izgalmakat élhettek át a nézők, ugyanis közel 230 ezer szavazat érkezett, ráadásul a két játékos végig fej fej mellett haladt, az állás pedig az adás alatt megfordult. Végül a hihetetlen küzdelemből VV Robi került ki győztesen 50,11%-49,89% arányban.

Győzelme mondhatni hatalmas meglepetés volt, mert eddig mindenki Bálintot tartotta az idei széria favoritjának, az utóbbi két napban tanúsított viselkedése azonban nagyon úgy fest, betette a kaput a nézőknél.

KAPCSOLÓDÓ
ORBÁN VIKTOR BEJELENTÉSE: Nyitnak az éttermek, kocsmák és az iskolák! ITT VANNAK A RÉSZLETEK:

De a tegnap este izgalmai itt még nem értek véget, ugyanis megtartották az utolsó kiválasztást, ahol szavazategyenlőség alakult ki Vivi és Moh között, de mivel Vivi volt a villamester, ő dönthette el, hogy kit küld párbajozni. A lány férfiakat meghazudtoló tökösséggel magát választotta.

Persze Moh sem úszta meg, ugyanis rögtön utána a kihívás is lezajlott, ahol Vivi Moht hívta párbajra. Így ma este az ő küzdelmüket láthatjuk a tévében.

A kommentszekciókat elnézve, és az egyes Facebookon alakult valóvilágos csoportok szimpátiaszavazásait figyelembe véve – melyek egyébként eddig szinte mindig maximálisan tükrözték a valós eredményeket – Vivi nagy fölénnyel fog visszamenni a párbajról.

KAPCSOLÓDÓ
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Sári anyukája, Zsédely Mária koronavírus miatt ma elhunyt..Sárika nagymamájáért az intenzíven küzdenek..

Egy több mint 30 ezer főt számláló Facebook csoportban történő szavazás szerint az emberek egyértelműen Vivi mellett teszik le a voksukat.

De nemcsak ezt a párbaj fogja megnyerni az internetezők véleménye szerint, hanem az egész évadot is, ráadásul nem is kevéssel:

Vivi hatalmas fölénnyel vezeti a szimpátiaszavazást.

Persze ezt még nem kell készpénznek venni, ugyanakkor a netezők véleménye és az internetes szavazások eddig sohasem hazudtak, így a fiatal martfűi lánynak van jelenleg a legnagyobb esélye arra, hogy hazavigye a 36 milliós fődíjat.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!