Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Baukó Éva kiborult: 150 ezer forintot adott Alekosznak tűzifára…Ki nem találná mire költötte a sztár NAGY BAJBAN VAN MOST!

Baukó Éva és Alekosz ezer éve ismerik egymást, a kapcsolatuk viszont mindig is hullámzó volt. Pár héttel ezelőtt kibékültek, de most úgy látszik, újra összevesztek. Méghozzá azon, hogy Éva kölcsönadott Alekosznak 150 ezer forintot, amit a mai napig nem adott meg neki, és nem is éri el semmilyen platformon.

„Nagy Alekosz 3 héttel ezelőtt könyörgött nekem, hogy adjak kölcsön pénzt 150 EZER FORINTOT fára, mert nem tud fűteni, és sajnos nincsen pénze, mert elköltötte, 20 ezer forintos konyakokra, meg 15 ezer forintos szivarokra! Többszöri levélváltás után sem válaszol nekem! Én nem is akartam neki adni, de annyira nyomorultan rimánkodott, hogy lyukat beszélt a hasamba és végül mégis adtam neki! Azt ígérte, hogy 1 héten belül megadja! Én eddig vártam türelmesen, többször felszólítottam, hogy adja meg, de most már ott járunk, hogy nem válaszol az üzeneteimre és a telefont sem veszi fel! Már csak azért is írtam ki, ha ismerősei látják, ne adjanak neki kölcsön! Nehogy másokat is átverjen, ahogy engem! Bár félő, hogy nem én vagyok az egyetlen, akitől kölcsönkért és nem akarja visszaadni!” – írja a közösségi oldalán Baukó Éva.

KAPCSOLÓDÓ
ORBÁN VIKTOR BEJELENTÉSE: Nyitnak az éttermek, kocsmák és az iskolák! ITT VANNAK A RÉSZLETEK:
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!