Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Zacher kiállt az emberek elé, és teljes őszinteséggel elmondta: Ez a nagy baj a kínai vakcinával, és aki…

Zacher Gábor toxikológus már korábban is beszélt arról, hogy távolságtartással kezeli a kínai Sinopharm vakcinát, az Agora Szombathelyi Kulturális Központban tartott online előadásán azonban részletesebben is elmondta, miért.

„A Sinopharmmal szemben vannak fenntartásai a szakmának, azon egyszerű oknál fogva, hogy az ezzel az oltással kapcsolatos eredményeket nem közölték le a kínaiak ”– idézte az Infostart.

Hozzátette: a Sinopharm-vakcina esetében van egy olyan megfogalmazás, hogy nem ajánlott azon személyeknek, akiknél a krónikus betegség nincs megfelelően egyensúlyban, vagy a krónikus betegség akkut fellángolása történik, esetleg kórtörténetében túlérzékenység szerepel. Ez azonban „egy nagy kosár”, fogalmazott Zacher, aki szerint  az például, hogy „nincs megfelelően egyensúlyban”, nagyon nem egzakt megfogalmazás, és ezért lehet megkérdőjelezni.

KAPCSOLÓDÓ
NINCS KEGYELEM! 180 ezer forintra büntettek egy hajléktalant, mert megszegte a kijárási tilalmat

A másik négy, Magyarországon rendelkezésre álló oltást azonban nyugodt szívvel ajánlja, a Szputnyikot is, hiszen, mint mondja, „az oroszok is kiterítették a kártyáikat”.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!