Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Néhány perce érkezett! RENDKÍVÜLI bejelentést tett Orbán Viktor: Olyan terhelés lesz, amilyen még nem volt

“A helyzet úgy fest, az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk. Olyan terhelés lesz a kórházainkon, mint amilyen még nem volt” – közölte a hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban Orbán Viktor miniszterelnök, miután egyeztetést folytatott orvosokból és tudósokból álló szakértőkkel.

“Csupa rossz hírem van. A helyzet úgy fest, az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk. Az újfajta mutációk megjelenése miatt erősen nő a fertőzöttek száma és nőni is fog” – közölte Orbán Viktor. Hozzátette:

Olyan terhelés lesz a kórházainkon, mint amilyen még nem volt. Minden orvosra, ápolónőre, lélegeztetőkészülékre szükségünk lesz

Ezért a miniszterelnök arra kért mindenkit, hogy a lehető legfegyelmezettebben próbálják meg betartani azokat az előírásokat, amiket az operatív törzs közzétesz. “Versenyt futunk az idővel. Ha sokan regisztrálnak, sokan jelentkeznek oltásra, sokan oltják be magukat, akkor a nehéz időszak lerövidül. Ha kevesen regisztrálnak, kevesen oltják be magukat, a nagyon nagy nyomást jelentő időszak hosszabb lesz” – jósolta a korményfő.

KAPCSOLÓDÓ
Kiderült, ő Szabó Zsófi új szerelme, végre megmutatta - Videó

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!