Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Orbán Viktor figyelmeztettette a magyar lakosságot. EZ vár arra, aki elutasítja a vakcinát:

A miniszterelnök azt mondta: aki regisztrált, de nem jó neki az a vakcina, amivel oltanák, visszautasíthatja azt, de ezt nem javasolja. Azt is hozzátette: mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk.

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádión arról beszélt péntek reggel, hogy a magyar egészségügy kivételesen erős, sikeresen vizsgázott a járvány alatt – írja a Pénzcentrum.

“Kiválóak az ápolóink, világszínvonalúak az orvosaink és a kórházaink is jók” – mondta a miniszterelnök, és hozzátette: “A magyar egészségügy bírni fogja”. Arról is beszélt, hogy napi 20 ezer ember ellátására van kapacitás a kórházakban,.

KAPCSOLÓDÓ
Gáspár Evelin és Járai Máté is a túlélésért küzd

Elmonsa szerint

Viszont figyelmeztetett: ha valaki elutasítja a vakcinát, elérheti a harmadik hullám, amíg egy másikra vár. Ezért javasolja, hogy ne utasítsák vissza a felajánlott oltást.

Mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk – mondta a miniszterelnök azzal kapcsolatban, mikor olthatnak a kínai vakcinával.

KAPCSOLÓDÓ
Mind a négy tagját megölte a koronavírus egy százhalombattai családnak

Müller Cecília okos asszony, sejtelmesen azt mondta, jól haladok

– árulta el Orbán Viktor, viszont nem akart olyan kérdésekben nyilatkozni, amelyhez nem ért. Az országos nem mondott konkrét időpontot, de optimistán nyilatkozott az ügyben.

Címlapkép: Getty Images

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!