Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

ÖSSZETÖRT ÖRDÖG NÓRA: Olyat tettek vele amiről nem tud sírás nélkül beszélni! Mindent részletesen elárult!

Ördög Nóra egyértelműen az ország kedvence, bár akad egy balatoni település, ahol a neve mára vörös posztóként hat a helyiekre.

Ördög Nóra szombaton este a közösségi oldalán jelentette be, hogy imádott kisboltjukat, a balatonakarattyai Nekem a Balatont közel egy év után bezárják, és néhány utcával arrébb költöztetik.

A műsorvezető és férje, Nánási Pál nem titkolták, hogy döntésüket nem jókedvükben hozták meg, hanem mert a helyi lakosok, környékbeliek egyre kevésbé tolerálták, hogy az addig nyugodt nyaralóövezetből mára már egy forgalmas, zajos és turistáktól hemzsegő környék vált.

KAPCSOLÓDÓ
HATALMAS MAGYAR SIKER: Salim Omar aranyérmet nyert a taekwondo-Európa-bajnokságon
Ördög Nóra és Nánási Pál majd egy évig küzdöttek a helyiekkel, ám úgy tűnik a balatoniak akarata győzött © Bors archív

Míg Ördög Nóra és Nánási Pál követői, vevői egyenesen rajonganak a kisboltért, addig az üzlet szomszédságában élők mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsék a televíziós családi vállalkozását.

Ma délelőtt a Bors napilap munkatársa is ellátogatott a balatonakarattyai kisboltba, ahol kollégánk nemcsak lelkes vásárlókkal, hanem temérdek bosszús szomszéddal is találkozott.

“Botrány ez az egész. Ötven éve megvan a családi nyaraló, úgyhogy jól ismerjük a környéket, a helyieket, de soha, senkivel nem volt gond. Amióta azonban ide költöztek Nóráék mindent tönkre tettek! “

forrás

KAPCSOLÓDÓ
Bódi Sylvi: "Az orvos azt mondta, fél évem, maximum 9 hónapom van hátra"
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!