Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Gáspár Zsolti teljesen bekattant: Szétszabatja magát egy sebésszel

Zsolti gazda évek óta küzd magas vérnyomással, ami miatt rendszeresen gyógyszert is szed. Ebből lett elege a roma showmannek, így a műtét mellett döntött…

Gáspár Zsolti hosszú évek óta figyel az egészségére. Korábban már életmódot váltott és vegetáriánus lett, aminek köszönhetően meg is szabadult pár felesleges kilótól, de ez nem volt elég az üdvösséghez.

Gáspár Zsolti gyomorszűkítő műtétre készül

Zsolti gazda retteg a műtéttől, de bevállalja (Fotó: Ripost / Szabolcs László)

Évek óta gyógyszereket szed Gáspár Zsolti

Zsolti Gazda nem titkolja, hogy jó ideje magas a vérnyomása, amit csak gyógyszeres kezeléssel lehet kordában tartani, és ő bizony ettől a problémától is szeretne végleg megszabadulni. Ezért konzultált az ország egyik legjobb sebészével.

„Az életem múlik azon, hogy sukár legyek…”

„Benne vagyok már a korban és nem igazán megy a fogyás, pedig nagyon fontos lenne, hogy sukár legyek, mert az életem múlhat rajta” – kezdte a ripost-nak Gáspár Zsolti. „Szeretném megérni a gyerekeim esküvőjét, de még az unokáim lagziján is szeretnék táncolni. Szóval nincs fontosabb, mint az egészségem. Az mégsem járja, hogy elhízottan, magas vérnyomással tengetem a napjaimat! Ennek véget kell vetnem, méghozzá a lehető leggyorsabban” – fogalmazott Zsolti, aki megtalálta a megoldást az egészségügyi problémáira.Zsolti már konzúltált is az ország egyik legjobb sebészével...

Gáspár Zsolt sokáig hezitált… (Fotó: Ripost)

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Belehalt a koronavírusba az ismert vírustagadó orvos

„Ha ettől nem fogyok le, akkor semmitől”

„Világ életemben rettegtem a műtétektől, így rengeteget hezitáltam, osztottam-szoroztam, de végül arra jutottam, hogy bevállalom a gyomorszűkítő műtétet, melynek során eltávolítják a gyomrom kilencven százalékát. Ha ettől nem fogyok le rendesen, akkor semmitől, hiszen a közvetlen családomban is van rá példa, hogy egy ilyen beavatkozás csodákra képes” – utalt a sógornője, Bea asszony hasonló műtétjére Zsolti gazda, aki már meg is találta a szakembert, akinek nyugodt szívvel fekszik a keze alá.

KAPCSOLÓDÓ
Nyugdíjasok figyelem! Hamarosan dönt a kormány a változásról! ERRŐL JOBB TUDNI:

„Végre elhagyhatom a gyógyszert…”

„Rengeteg orvossal konzultáltam a témában és mindegyikük dr. Tizedes Györgyöt ajánlotta, így mindenképpen vele szeretném elvégeztetni ezt a műtétet. Lélekben már felkészültem, hogy nagyon hosszú lesz a felépülési folyamat, de tudom, hogy megéri, hiszen ha lefogyok, végre elhagyhatom a vérnyomáscsökkentő gyógyszert és tudni fogom, hogy minden tervemet megvalósíthatom még ebben az életben” – jelentette ki elszántan Gáspár Zsolti.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!