Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Bomba robbant a LIDL központi irodájában – többen megsérültek

Robbanás történt szerdán a németországi Neckarsulmban Lidl.szupermarketlánc központjában, hárman megsebesültek – írta német hírportálokra hivatkozva a metropol.

A beszámolók szerint bomba robbant a szupermarketlánc központjának egy irodaépületében. Ketten könnyebben, egy ember súlyosan megsebesült. Kórházba szállították őket, az épületet kiürítették – mintegy 100 embert helyeztek biztonságba-, a környéket lezárták – olvasható a portálon.

A rendőrség szerint az anyagi kár még nem számszerűsíthető. Nem világos az sem, hogy levél vagy csomagbomba okozta-e a katasztrófát.

KAPCSOLÓDÓ
Valami nagyon nem stimmel – Korai volt az újranyitásról beszélni? Hatalmas változás a járványügyi helyzetben, a kormányfő is nagy gondban lehet

A Heilbronner Stimme című lap szerint a térségben kedden is volt hasonló eset, a Neckarsulmhoz közeli Eppelheimben egy italgyártó cég áruátvevő részlegénél felrobbant egy küldemény, amelyet éppen átvett a vállalat egy munkatársa. Az illetőt akusztikus trauma érte. Anyagi kár nem keletkezett. A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy van-e kapcsolat a két ügy között.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!