Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

“88 évesen nem szabadna vezetnie, mindenkit veszélyeztet” – Te mit gondolsz, igazuk van a Vitray Tamást ügyében?

Nekimentek a kommentelők Vitray Tamásnak, miután kiderült, a 88 éves riporter kedden autóbalesetet okozott Budapesten, a VI. kerületben, a Kodály Köröndnél – szúrta ki a Ripost.

Az ismert riporter és televíziós személyiség Volvója a Szív utcából fordult ki az Andrássy útra, és rommá tört, amikor telibe találta azt az oldalról belehajtó, ám vétlen Audi sofőrje. Mint a Bors megírta, Vitray Tamás a helyszínen elismerte, hogy ő hibázott, ugyanis a Szív utca felől áthajtott a záróvonalon, és nem vett észre egy haladási irányt jelző táblát.

KAPCSOLÓDÓ
Drámai hír!Halálközeli állapotba került, azonnal kórházba vitték a magyar országgyűlési képviselőt! Koronavírussal kórházba került a Fidesz országgyűlési képviselője!

Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Éles kritikával illették a netezők Vitray-t

Bár bárkivel előfordulhat, hogy elnéz egy haladási irányt jelző táblát, a hozzászólók többsége úgy véli, egy 88 éves embernek már semmiképp nem kéne a volán mögé ülnie, inkább a tömegközlekedést vagy a taxit kéne választania, ha útnak indul.

© olvasói fotó

– Nem kellene 88 évesen már vezetnie.

Indoklás a kora, a látása, a reflexei… és ezt nem rosszindulatból, hanem saját és mások biztonsága miatt.

– Aki engedélyt adott neki, az a hibás! 80 felett mar nem szabad hajtásit adni.

– Járjon taxival, elég idős már, ne veszélyeztessen senkit.

– Nyolcvannyolc évesen nem kellene kocsit vezetnie!! Meg sem adnám neki! 65 év felett nem adnék senkinek jogsit!! Ott van az ingyen utazási szelvény, használják ki!

Ilyen hozzászólások árasztották el a Vitray balesetéről szóló cikkeket a Facebookon, amellett, hogy természetesen mindenki jobbulást kívánt neki.

KAPCSOLÓDÓ
Most érkezett: Meghalt a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas legendás színész - sokak kedvence volt, igazi tehetség!
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!