Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Kérjük segítse a daganatos Kiara gyógyulását!

8 éves kislányom súlyos beteg, sajnos egyik szemére megvakult és daganattal küzd!

Előzmények: 2018.03.16.-án mentünk szemészetre, mert a kislányom sűrűn fájlalta a fejét és az egyensúlytartása sem volt jó.

Így kapott egy szemüveget, de egyre rosszabb lett az állapota, így visszavittük az orvoshoz.

Teljes kivizsgálást kértek, vérvételt, Mr vizsgálat és így tudtuk meg, hogy Kiarának agydaganata van. Szolnokról egyből Budapestre vitték és azonnali műtétet kellett elvégezni!

A daganatot nem tudták eltávolítani a teljesen, mert idegközpontban van.

Azóta kórházba járunk hormonkezelésre, ami igen sok költségekkel jár, tönkrementünk, mint lelki, mint anyagilag. Munkámat fel kellett adnom kislányom betegsége miatt, mivel folyamatos ápolásra szorul!

Kislányom állapota nem javult, folyamatosan Budapestre járunk kezelésekre, sajnos másik szemének látástere is beszűkült, látása nagyon sokat romlott! Folyamatosak a kontroll vizsgálatok, mert a daganat jelenleg is megvan!

KAPCSOLÓDÓ
ENYHÍTÉS!: Március 16-tól engedik, hogy kinyissanak ezek a helyek! Szigorú feltételek mellett!!

A sok utazással (Budapest 110 km-re van tőlünk) és a kórházban tartózkodással kiadásaink jelentősen megnőttek, ezért szeretném kérni az önök segítségét. Kérem, támogassák Kiara gyógyulását! Előre is nagyon szépen köszönöm. (Édesanyja levele, 2021.01.25.)

KIARÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk!

KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

KAPCSOLÓDÓ
Van aki megteheti! 46 évesen nyugdíjba vonul Gáspár Bea - Elárulta: "Amiket én elértem azzal....

Adhatvonal!

Egy telefonhívással is segíthet, hívja az ADHATVONAL telefonszámát, ezzel 500 Ft-tal támogatja a daganatos gyermekek gyógyulását!

SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Ezzel biztosítjuk a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásához nélkülözhetetlen fertőtlenítő, tisztító eszközök, un. steril csomagokat, valamint a családok szociális segélyezését, anyagi támogatását a gyógyuláshoz vezető úton.

Figyelem!

Ha segíteni szeretne adója 1%-ával a leukémiás és daganatos beteg gyermekeknek, adóbevallásnál megteheti a 18557071-1-09 adószám megadásával, amivel kb. 1 havi gyógyszer árával tudja segíteni! Köszönjük!

Kérjük segítse a daganatos Kiara gyógyulását! | Remény Alapítvány (remenyalapitvany.hu)

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!