Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Összeomlott a család: megtalálták a 14 évesen vonat alá ugrott lány titkos naplóját – leírta, miért lett öngyilkos –

Végső elkeseredésében úgy döntött a lány, hogy vonat elé ugrik. Titkos naplójában írta le, hogy miért döntött így.

A 14 éves Uma Gupta titkos naplót vezetett a gimnáziumában töltött idejéről, amelyben részletesen bemutatta az iskolában elszenvedett zaklatásokat. A tinédzser lány öngyilkos lett: vonat elé lépett, miután már nem bírta lelkileg a zaklatásokat.

ragic secret diary of girl, 14, who stepped in front of a train details horror bullyinghttps://t.co/awActPrAxa pic.twitter.com/7CfoFfxHW6

— Daily Star (@dailystar) February 14, 2021

Uma feldúltan hagyta el egy barátjának buliját még tavaly azzal, hogy meg akarja magát ölni, majd elsétált a pályaudvarra. A barátainak azt mondta, a szülei mennek majd érte, helyette a vasútállomáson éjjel elgázolta egy vonat.

KAPCSOLÓDÓ
MINDEN NŐT ÉRINT A HÍR: Nem várt mellékhatás lépett fel a Covid-19 vakcinák kapcsán

Összetört családja fedezte fel a titkos naplót, amelyben az iskolában történt zaklatásairól mesélt. Több oldalon keresztül írt arról, hogy mennyire boldogtalan és szeretne meghalni.

„Ne legyetek idegesek. Nem vagyok boldog és ez nem is fog megváltozni. Csak képzeljétek el, hogy sosem voltam itt. Szeretem a családomat és a barátaimat„ – olvasható az egyik naplóbejegyzésben. „Évekig terveztem ezt.”

A család szerint a lányon nem látszottak a problémái, könnyen szerzett barátokat, és úgy tűnt, szeret élni. Állítólag a buliban hirtelen változott meg a hangulata, és zokogni kezdett a fürdőszobában. Az iskola igazgatója tagadja, hogy bármilyen iskolai zaklatást jelentettek volna neki – írja a Daily Star.

KAPCSOLÓDÓ
Csak védettségi igazolvánnyal lehet majd étterembe, kocsmába menni? EZT TUDNI:

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!