Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Brutálisan kigyúrta magát Conchita Wurst: szinte rá sem lehet ismerni, olyan férfias lett – Fotók

A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyerteseként megismert Conchita Wurst rendkívüli átalakuláson ment át, ma már simán elsétálnál mellette az utcán.

Az osztrák transzvesztita énekes „szakállas nőként” vonult be a popkultúrába, a mai napig is a legtöbben így gondolnak és így hivatkoznak rá. A korábban vékony, feminin testalkatú művész az elmúlt hónapokban azonban igencsak rákapott a testépítésre és legújabb Insta-fotói tanúsága szerint mostanra alaposan kigyúrta magát.

„Csak untam. Annyira meguntam. Beskatulyáztak egy a Céline Dion-szerű dívaként. Mindig is Céline Dion akartam lenni, de amikor sikerült… Kipipáltam, kész! (…) Azokban az időkben, amikor Conchitaként léptem fel, az volt, amit magaménak éreztem. Az a személy, aki szerettem volna lenni, mert a sminkkel és egyebekkel egy kicsit erősebbnek érzed magad. Kicsit többet mersz, hiszen jelmezben vagy. Ez azonban mindig csak álca volt, mindig csak az egyik verzióm, és azt hiszem, ha korlátozod magad, akkor csak egy bizonyos pontig tudsz eljutni” – mondta egy tavalyi interjúban a most 32 éves Thomas Neuwirth.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: TRAGÉDIA történt! Elhunyt Delhusa Gjon három hónapos unokájának édesanyja

(via)

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!